Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g svinenakke
1 ts salt
500 g grønne bønner
500 g tomater
1 ts rosmarin
1 buljongterning
1 bunt persille
2 ss smør eller margarin
1 ss hvetemel
1/2 ts pepper
Kok kjøttet i så mye vann at det så vidt dekker. Tilsett salt når kjøttet har kokt opp. La kjøttet koke ca 40 minutter.
I mellomtiden renses friske bønner som skjæres i passende stykker. Ha dem i gryten sammen med kjøttet og kok videre.
Flå tomatene ved å dyppe dem et øyeblikk i kokende vann. Legg tomater som er skåret i båter, rosmarin og buljongterninger i gryten. Kok retten til bønnene er myke.
Bland smør og hvetemel, rør det i retten. Kok noen minutter til sjyen er tykk.
Tilsett klippet persille og pepper. Bland alt godt.
Serveres rykende varm og nylaget med kokte poteter.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron