Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg små koteletter skåret i biter
150 g lettsaltet og utbenet svinebog kuttet i terninger, uten svor
1 kg friske erter
½ dl olivenolje
1 stor hakket løk
4 små, nye løk
1 moden tomat, forvellet og hakket uten skinn og frø
1 bouquet garni med timian, rosmarin og laurbærblad
salt
pepper
litt safran
Picadaen:
se Picada under kategori saus blandet med:
50 g mandler som er forvellet og lettstekte
1 ss hakket persille
1 eggeplomme
litt smør
Kotelettbitene og boden stekes pent i oljen i en gryte. Ta dem ut. Så stekes løken og ertene til de forandrer farge. Ha i kaldt vann til det dekker ertene. Saltes, krydres, ha i bouquet garni, kotelettbitene og bogen samt tomaten. Alt holdes på svak varme med lokk.
Så knuses mandlene i en morter, og blandes med persille, eggeplommen og smøret.
5 minutter før det er ferdig jevnes picadaen med kraften til gryteretten. Pisk. Ha sausen tilbake i gryten og rør forsiktig. La det koke svakt i 2-3 minutter. Sausen skal være kremaktig.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron