Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g svinefilet
1 ss lys soyasaus
1 ts brunt sukker
1 ts kinesisk risvin/tørr sherry
2 ts maisenna rørt ut i litt vann
125 g sukkererter
125 g sopp
1 stor gulrot
1 vårløk
4 ss vegetabilsk olje
1 ts salt
hønsebuljong/vann etter behov
noen dråper sesamolje til servering
Skjær kjøttet i tynne skiver, 2,5 cm brede. Legg skivene i en marinade av ca 1 ts soyasaus, sukker, vin eller sherry og maisennajevning.
Skjær enden av sukkerertene. Skjær soppen i tynne skiver. Del gulrøttene i biter på størrelse med svinekjøttetet og skjær vårløken skrått i korte biter.
Varm en wok og ha i oljen. Når den er varm har du i kjøttet og freser det under omrøring i ca 1 minutt eller til fargen endres. Ta det opp med hullsleiv og hold det varmt
Ha grønnsakene i woken og fres dem under omrøring i ca. 2 minutter.
Ha i salt og kjøtt og eventuelt litt buljong eller vann. Fortsett å røre 1-2 minutter. Deretter tilsetter du resten av soyaoljen og blander godt. Dynk med sesamolje og server omgående.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong
Dansk ribbestek med tranebærsaus
Glaserte skiver av hamburgerrygg
Griljert juleskinke med urteglasur
Grillede sommerkoteletter med potetmos
Grillede svinekoteletter med tomatsaus
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Hamburgerkoteletter med epler og kål
Helstekt indrefilet med mandarinsaus
Kotelettkam med leverposteikrem
Lettsaltet ribbe med bønneragout
Lettsaltet svineknoke i potetlefse
Marinert svinefilet med paprika og hvitløk
Marinerte svinekoteletter med grønne bønner
Ovnsstekt svinenakke, svinekam eller skinkestek
Panert røket svinekam med pepperrotfløte
Ribbe med epler, svisker og rødkål
Ribbe med soyasaus og eksotiske frukter
Ribbenstek med kastanjer og skogsopp
Røket svinekam med smakelig følge
Schnitzel på svinekjøtt med tomatsaus
Sommerkoteletter med surkålblanding
Stekt lettsaltet flesk med eple og løk
Svinefilet med ingefær og honning
Svinefilet med osteskiver og paprikasalat
Svinekjøtt med paprika og ananas
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekjøtt med sitron og spisskummen
Svineknoke i honning og mørkt øl
Svinekoteletter i krydret saus
Svinekoteletter i rosmarinsaus
Svinekoteletter i urtekrydret tomatsaus
Svinekoteletter med cornflakes
Svinekoteletter med epleskiver
Svinekoteletter med friske erter og mandler
Svinekoteletter med hvitløksaus
Svinekoteletter med kryddersaus
Svinekoteletter med porcinipasta
Svinekoteletter med sitron- og hvitløksaus
Svinemedaljonger med røsti poteter og sjøkreps i skalldyrsaus
Svinemørbrad med ost og spaghetti
Svinesnitsler med oregano og sitron