• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Brunede blåskjell

Skalldyr / Blåskjell

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

30 kokte blåskjell eller 1-2 bokser
1 liten hakket løk
2 ss smør eller margarin
1 ss hakket persille
sitronsaft eller worcestershiresaus

Bruksanvisning

Ta de kokte blåskjellene ut av skallene. La hermetiske blåskjell renne av seg. Fjern skjegget og den seige muskelen.

Rist løken noen minutter i litt av smøret. Legg i blåskjellene og brun dem forsiktig på svak varme.

Legg blåskjellene på fat.

Brun resten av smøret. Tilsett persille og noen dråper sitronsaft eller worcestershiresaus. Hell det tilsmakte smøret over blåskjellene.

Serveres straks med smør og ristet loff, med ris og hollandaise eller til stekt fisk

Skalldyr / Blåskjell


Sum Oppskrifter 56 funnet


Alfredos risotto

Blåskjell - forrett

Blåskjell à l´Algarve

Blåskjell delikatesser

Blåskjell i fløtesaus

Blåskjell i folie på grillen

Blåskjell i hvitløksmør

Blåskjell i hvitvin

Blåskjell i paiskall

Blåskjell i pikant saus

Blåskjell i safransaus

Blåskjell i sherrysaus

Blåskjell i vin- og fløtesaus (Mouclade)

Blåskjell med friske koriander og kokosmelk

Blåskjell med hvitløk

Blåskjell med kokosmelk, ingefær og lime

Blåskjell med løksmak og spinat

Blåskjell med safran

Blåskjell med whisky

Blåskjell Mougins

Blåskjell og kylling i estragongelé

Blåskjell som forrett

Blåskjell som i Provence

Blåskjell-pilaff

Blåskjellfrikassé med sjampinjong

Blåskjellgryte

Blåskjellsalat med egg

Blåskjellsaus til båndspaghetti

Blåskjellsuppe

Blåskjellsuppe fra Molde

Blåskjellsuppe fra Spania

Blåskjellsuppe med safran

Brunede blåskjell

Chiliblåskjell med krabbe og spaghetti

Dampede belgiske blåskjell

Dampede blåskjell med chili

Dampede blåskjell med thaikrydder

Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones

Fransk blåskjellgryte

Friske blåskjell med urter

Friterte blåskjell

Friterte blåskjell med kinakål

Gratinerte blåskjell

Grillede blåskjell med smør

Hvitløksduftende blåskjell

Hvitvindampete blåskjell

Karriblåskjell og spaghetti

Kokte blåskjell

Marinert blåskjell med hollandaise

Røkte blåskjell med stekt hvitløk og artiskokker

Salat med ferske blåskjell

Sjømannskonens blåskjellsuppe

Sjøtunge med blåskjell

Soppgratinerte blåskjell med risotto

Spaghetti med pikant blåskjell

Vindampende skjell

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen