• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Chiliblåskjell med krabbe og spaghetti

Skalldyr / Blåskjell

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

7 ss olivenolje
1 hakket løk
2 hvitløkfedd, knust og hakket
1 boks hakkede tomater, ca 400 g
1 glass hvitvin, ca 1.5 dl
1 mild rød chili, uten frø og fint hakket
375 g spaghetti
400 g rensede blåskjell
1 renset krabbe
saften av 1 sitron
en bunt bladpersille, grovt hakket
havsalt
nykvernet svart pepper

Bruksanvisning

Varm 4 ss av olivenoljen i en mellomstor kjele over grillen. Stek løk og hvitløk til den blir myk og gjennomskinnelig.

Tilsett hakkede tomater, hakket chili, salt og pepper. Bland godt, kok opp og la det småkoke ca 10 minutter for å redusere væsken slik at sausen tykner.

Kok opp en stor kjele vann, ha i spaghettien og dytt den ned i vannet. Rør for å skille stråene og hindre dem i å klebe seg sammen. Kok dem i ca 9 minutter til de er kokte, men faste å bite i.

Imens steller du blåskjellene. Fjern alle som ikke lukker seg når du banker på dem med en kniv. Ha skjellene i sausen, bland godt, legg på lokk og la det småkoke i 4 minutter.

Sil av spaghettien i dørslaget. Ha resten av olivenoljen i den samme kjelen, og rør forsiktig inn krabbekjøtt, sitronsaft og hakket persille. Tilsett spaghettien, sett kjelen over varmen igjen, og vend godt slik at alle ingrediensene blandes.

Server spaghettien i små hauger med noen skjeer chiliblåskjell og saus på toppen.

Skalldyr / Blåskjell


Sum Oppskrifter 56 funnet


Alfredos risotto

Blåskjell - forrett

Blåskjell à l´Algarve

Blåskjell delikatesser

Blåskjell i fløtesaus

Blåskjell i folie på grillen

Blåskjell i hvitløksmør

Blåskjell i hvitvin

Blåskjell i paiskall

Blåskjell i pikant saus

Blåskjell i safransaus

Blåskjell i sherrysaus

Blåskjell i vin- og fløtesaus (Mouclade)

Blåskjell med friske koriander og kokosmelk

Blåskjell med hvitløk

Blåskjell med kokosmelk, ingefær og lime

Blåskjell med løksmak og spinat

Blåskjell med safran

Blåskjell med whisky

Blåskjell Mougins

Blåskjell og kylling i estragongelé

Blåskjell som forrett

Blåskjell som i Provence

Blåskjell-pilaff

Blåskjellfrikassé med sjampinjong

Blåskjellgryte

Blåskjellsalat med egg

Blåskjellsaus til båndspaghetti

Blåskjellsuppe

Blåskjellsuppe fra Molde

Blåskjellsuppe fra Spania

Blåskjellsuppe med safran

Brunede blåskjell

Chiliblåskjell med krabbe og spaghetti

Dampede belgiske blåskjell

Dampede blåskjell med chili

Dampede blåskjell med thaikrydder

Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones

Fransk blåskjellgryte

Friske blåskjell med urter

Friterte blåskjell

Friterte blåskjell med kinakål

Gratinerte blåskjell

Grillede blåskjell med smør

Hvitløksduftende blåskjell

Hvitvindampete blåskjell

Karriblåskjell og spaghetti

Kokte blåskjell

Marinert blåskjell med hollandaise

Røkte blåskjell med stekt hvitløk og artiskokker

Salat med ferske blåskjell

Sjømannskonens blåskjellsuppe

Sjøtunge med blåskjell

Soppgratinerte blåskjell med risotto

Spaghetti med pikant blåskjell

Vindampende skjell

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen