• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Ovnsbakte reker med fetaost

Skalldyr / Reker

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 bunt vårløk
1 hvitløkfedd
300 g tomater
4 ss olivenolje
4 ss tørr hvitvin
salt
nykvernet svart pepper
400 g reker med skall
1 bunt dill
100 g fetaost

Bruksanvisning

Forvarm stekeovnen til 225 C. Skyll og rens vårløken og skjær den i tynne ringer. Skrell og finhakk hvitløken. Dypp tomatene i kokende vann noen sekunder og flå dem. Skjær tomatkjøttet i terninger.

Varm oljen i en stekepanne. Fres vårløk og hvitløk på svak varme til den er myk. Tilsett tomater og vin og la det koke på middels varme i 5 minutter. Tilsett et par ss vann hvis sausen blir for tykk. Smak til med salt og pepper.

Rens rekene. Ta ut den mørke tarmen langs ryggen på store reker. Skyll og tørk dillen og hakk bladene. Bland reker og dill i sausen.

Ha rekeblandingen over i en ildfast form. Smuldre fetaosten og dryss den over rekene. La formen stå på midterste rille i ovnen i ca 10 minutter, eller til osten begynner å få farge. Server nybakt brød til.

Skalldyr / Reker


Sum Oppskrifter 101 funnet


Aubergine med reker

Bryggeform

Ceviche med reker og hyse

Egg og ris med rekesaus

Fisk og skalldyr i bakepapir

Flambert fisk- og skalldyrgrateng

Friterte kjempereker

Frityrkokte reker

Frityrstekte krydderreker

Fujong-reker

Gratinerte reker

Grillede kongereker med romescosaus

Grillede reker i skinkeskiver

Grønne scampi med ingefær og hvitløk

Hakkede reker på svartbrød med dill

Hvitløk og chilireker

Hvitløkreker på indisk

Hvitløksreker

Hvitløksreker med sterk saus

Indisk risrett med reker

Italiensk rekerett

Karamellisert scampi

Karrireker

Kjempereker med honningsalsa

Kjempereker med linseragu og grillet chèvre

Kreolske reker

Luksuriøs rekesalat

Luksusreker

Marinerte reker

Marinerte reker med ertepuré og papadum

Meksikansk rekesalat

Meksikanske reketortillas

Orientalske reker

Ovnsbakte reker med fetaost

Paella

Pilaff med reker

Reke- og grønnsakkebab

Reke- og mangococktail

Reke- og soppsalat

Reke-egg i karri

Rekecocktail

Rekecocktail fra Louisiana

Rekegryte

Rekekabaret

Rekekarri med kokosfløte

Rekekraft

Rekemousse i hvitvinsgelé

Rekende riddere

Rekepanne med asparges

Rekepanne med karri

Rekepasta

Rekepostei

Reker etouffée

Reker Fu-Yung

Reker i bakte poteter

Reker i folie på grillen

Reker i hvitløk

Reker i mangosalat

Reker i paiskall

Reker i salsa

Reker i saus

Reker i skarp saus

Reker med balsamicomarinerte grønnsaker

Reker med basilikummajones

Reker med fersk asparges

Reker med gresk dressing

Reker med grønne nudler

Reker med hvitløk

Reker med kald ris

Reker med karri

Reker med ris og karrismør

Reker med saus av gresskarkjerner

Reker med varm ris

Reker og grønnsaker fritert med tempura

Reker på spidd

Reker på spidd som på Sicilia

Reker Quesadilla

Rekeravioli

Rekerisotto

Rekesalat med safran

Rekesalat med sitronsmak

Rekesmør

Rekesufflé

Rekesuppe fra Hvaler

Rekesymfoni med sitron og dill

Reketarteletter med hvitløk

Reketortilla

Risrand med reker og sopp

Rosenrød rekecocktail

Røde og hvite reker

Røkte laksehorn med rekemousse

Salat med reker og agurk

Scampi i hvitløk

Sesamnudler og chilireker

Sherrymarinerte reker

Skalldyrrisotto

Spanske reker

Stekte reker med lime og brent chilisalt

Stekte reker og sukkererter

Stuede reker med grønnsaker

Thailandsk rekesalat

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen