• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Ostestenger, krydrede

Småretter / Ost

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

150 g hvetemel, pluss litt til utkjevling ½ ts salt 1 ts tørr sennep 50 g cheddarots, revet 2 ss nyrevet fersk parmesanost 60 g usaltet smør, i små biter 1 eggeplomme nypresset saft av ½ sitron paprikapulver

Bruksanvisning

(36 stk) Ha mel, salt, sennep og ost i en kjøkkenmaskin og kjør til det er blandet. Tilsett smøret og kjør til blandingen har konsistens som brødsmuler. Bland eggeplommen og sitronsaften i en liten bolle og hell det i kjøkkenmaskinen mens motoren er i gang. Stopp maskinen når blandingen er blitt til en deig. Ha deigen over på et lett melet bakebord og kna raskt sammen til en ball. Kjevle deigen ut til et 5 med mer tykt rektangel. Bruk en varm, skarp kniv og skjær rektangelet i strimler på 1 x 7 cm. Vri strimlene til spiraler og legg dem godt adskilt på de to smurte stekeplatene. Stek ostestengene i forvarmet ovn ved 180 C i 10 minutter til de er gylne. Ta stekeplaten ut av ovnen, dryss eventuelt paprikapulver over ostestengene og la dem avkjøles på platene. Server stengene med én gang eller oppbevar dem i en lufttett boks i inntil tre dager.

Småretter / Ost


Sum Oppskrifter 66 funnet


Amerikansk ostekake

Australsk pannerett

Avocadoost

Blåmuggost

Brunostfondy

Brunostmuffins

Eggost

Eksotisk ostekake

Ferskost

Fritert halloumi

Frityrkokt camembert

Frityrkokte osteboller

Gammelost

Gomme med egg

Gudbrandsdalsvafler

Gyllen ostekake

Gyllen ostekrem

Hjemmelagede fløteoster

Hvitløkost

Innbakte ostestaver

Italiensk ostebrød

Karveost

Kokaost fra Budal

Marinert ost

Mozzarella med salamichips

Mozzarellasalat

Norzolakrem

Ostebiff

Osteboller med laks

Osteburgere med chili

Ostedyppe

Ostefondue

Ostefylt paprika

Ostegomme fra Vefsn

Ostegratinert kål

Ostekake med svisker

Ostekjeks

Ostekrem

Ostekroketter

Osteomelett

Ostepanne

Ostepinner

Osteposteier

Osteposteier fra Kreta

Osteruter

Ostesalat

Osteskruer

Ostestenger

Ostestenger

Ostestenger, krydrede

Ostesufflé

Ostesuffleer med timian

Ostetrekanter

Panerte osteboller

Pannestekt ost

Parmesanvafler

Pepperost

Potteost

Primsoll

Romersk ostekake

Små ostekuler

Sveitsisk fondue

Søtost

Ungarsk osteforrett

Varme ostesnitter med rekepynt

Welsh rarebit

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen