• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Ostesuffleer med timian

Småretter / Ost

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

En klatt usaltet smør, smeltet
50 g parmesanost, finrevet
2 egg, skilt
100 g Snøfrisk naturell
3 ss kremfløte
½ ts hakket frisk timian + timianblader til servering
salt
pepper

Bruksanvisning

Sett et stekebrett i ovnen og forvarm den til 200 C. Pensle innsiden av to grunne, ildfaste suppeskåler med det smeltede smøret og strø dem med en firedel av parmesanosten. Rist av overflødig ost.

Pisk eggeplommene glatte i en bolle, ha i geitost og pisk igjen. Rør inn fløte og hakket timian og smak til med salt og pepper. Vend inn halvparten av resten av parmesanosten.

Pisk eggehvitene i en annen bolle med litt salt til det danner seg stive topper. Vend eggehvitene forsiktig, men godt inn i osteblandingen. Fordel røren i suppeskålene og strø på timianblader og resten av parmesanen.

Sett suffleene på stekebrettet og la dem stå i ovnen i 10-12 minutter til de er gylne og luftige. Server straks.

Småretter / Ost


Sum Oppskrifter 66 funnet


Amerikansk ostekake

Australsk pannerett

Avocadoost

Blåmuggost

Brunostfondy

Brunostmuffins

Eggost

Eksotisk ostekake

Ferskost

Fritert halloumi

Frityrkokt camembert

Frityrkokte osteboller

Gammelost

Gomme med egg

Gudbrandsdalsvafler

Gyllen ostekake

Gyllen ostekrem

Hjemmelagede fløteoster

Hvitløkost

Innbakte ostestaver

Italiensk ostebrød

Karveost

Kokaost fra Budal

Marinert ost

Mozzarella med salamichips

Mozzarellasalat

Norzolakrem

Ostebiff

Osteboller med laks

Osteburgere med chili

Ostedyppe

Ostefondue

Ostefylt paprika

Ostegomme fra Vefsn

Ostegratinert kål

Ostekake med svisker

Ostekjeks

Ostekrem

Ostekroketter

Osteomelett

Ostepanne

Ostepinner

Osteposteier

Osteposteier fra Kreta

Osteruter

Ostesalat

Osteskruer

Ostestenger

Ostestenger

Ostestenger, krydrede

Ostesufflé

Ostesuffleer med timian

Ostetrekanter

Panerte osteboller

Pannestekt ost

Parmesanvafler

Pepperost

Potteost

Primsoll

Romersk ostekake

Små ostekuler

Sveitsisk fondue

Søtost

Ungarsk osteforrett

Varme ostesnitter med rekepynt

Welsh rarebit

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen