Flere resulteter finnes under oppskriften
8 dl hvetemel
125 g smør
3/4 dl sukker
1/4 ts salt
1 dl rosiner
100 g fikener
1/2 dl mandler
1/2 dl hasselnøtter eller valnøtter
50 g mørk sjokolade
40 g gjær
2 1/2 dl lunken melk
1 egg
Ha melet i en bolle og smuldre smøret i melet. Tilsett sukker, salt, rosiner, hakkede fikener, mandler, nøtter og sjokolade. Rør gjæren ut i lunken melk og ha det i sammen med egget. Arbeid sammen til en deig.
Smør en randform med løs bunn som rommer 2 liter. Hell deigen i og la den heve i ca 1 time.
Stek kransen ved 175 C i 40-50 minutter. La kransen hvile noen minutter før den tas ut og avkjøles på rist.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift