Flere resulteter finnes under oppskriften
5 dl hvetemel
3 ½ dl grahammel
½ dl havrekli
3 ts bakepulver
1 ts salt
2 ss krydderblanding (persille, basilikum,hvitløk og havsalt)
50 g frisk spinat i store biter
1 purre, inkl det grønne i tynne skiver
3 egg
2 ½ dl vann
1 ½ dl kulturmelk
1 dl olivenolje
FYLL:
1 egg
2 dl yoghurt naturell
2 dl fersk, revet parmesan
2 dl grovhakkete grønne oliven
(8 store eller 14 små muffins)
Bland de tørre ingrediensene sammen med krydderblandingen, spinat og purre i en stor bolle og sett den til side. Pisk egg og bland inn vann, kulturmelk og olivenolje.
Lag en fordypning i de tørre ingrediensene og rør inn eggeblandingen.
Fordel røren i smurte eller papirkledde muffinsformer opp til va 1 cm fra kanten.
Lag så fyllet ved å piske egg, tilsett yoghurt naturell, parmesan og oliven. Lag en fordypning i hver muffins med en stor skje og legg fyllet i. Dryss revet ost over og pynt gjerne med oliven.
Store muffins stekes i ca 30 minutter ved 180 C, små litt mindre.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift