Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
250 g hvetemel
½ ts grovt salt
1 ts sukker
1 ½ ts bakepulver
1 ½ dl melk
1 dl øl
revet skall av ½ sitron
50 g smør
3-4 dl créme fraiche
solbærsyltetøy
Pisk eggehviten stiv. Bland mel, sukker og bakepulver i en skål. Hell melk og øl i og pisk det sammen. Tilsett eggeplommene og revet sitronskall.
Smelt smør og hell det i deigen. Ha i den piskede eggehviten til slutt. Stek vaflene.
Server vaflene med kald créme fraiche og solbærsyltetøy.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift