Flere resulteter finnes under oppskriften
5 dl hvetemel
3 ½ dl grahammel
3 ts bakepulver
1 ½ dl quinoa
1 ts salt
3 egg
2 ½ dl vann
1 ½ dl yoghurt naturell
1 dl olivenolje
50 g spinat, revet i store biter
200 g fetaost i store terninger
1 liten squash i tynne skiver
8 soltørkede tomater bløtlagt i litt vann og olje
(8 store eller 16 små muffins)
Bland de tørre ingrediensene i en stor bolle og sett den til side. Pisk egget godt og visp inn vann, yoghurt og olivenolje. Lag en fordypning i de tørre ingrediensene og rør inn eggeblanding, spinat og ost. Spar noen osteterninger til pynt.
Fordel røren i smurte former til like under kanten. Stikk noen skiver squash og en tomat halvveis ned i hver muffins. Ha på resten av osteterningene. Stek store muffins ved 180 C i 25-30 minutter, små litt mindre.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift