Flere resulteter finnes under oppskriften
5 dl hvetemelk
3 ½ dl grahammel
3 ts bakepulver
1 ts salt
1 ts tørket basilikum
3 egg
2 ½ dl vann
1 ½ dl kulturmelk
1 dl olivenolje
100 g frisk spinat, revet i store biter
FYLL:
1 egg
2 dl yoghurt naturell
1 ss tomatpuré
200 g chèvreost i rull, delt i 8 biter
1 stor rødløk, skåret i tynne skiver som deles i to
8 soltørkede tomater som har trukket i vann og olje, eller tomater i olje
(8 store eller 16 små muffins)
Bland alle de tørre ingrediensene med basilikum og spinat i en bolle og sett den til side.
Pisk eggene godt og visp deretter inn vann, kulturmelk og olivenolje. Lag en fordypning i de tørre ingrediensene og rør inn eggeblandingen. Fordel røren i smurte metallformer eller papirformer og fyll formene til ca 1 ½ cm nedenfor kanten.
Til fyllet pisker du egget og blander inn yoghurt naturell og tomatpuré. Lag en fordypning i hver muffins med en stor skje og legg fyllet i. Det gjør ingenting om det renner litt fyll over på muffinsrøren. Stikk så ned en løkskive, en tomat og en ostebit i hver muffins. Stek store muffins i 30 minutter ved 180 C. Små muffins noe kortere.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift