Flere resulteter finnes under oppskriften
5 dl hvetemel
3 ½ dl grahammel
½ dl havrekli
3 ts bakepulver
1 ts salt
3 egg
3 dl vann
1 ½ dl yoghurt naturell
1 dl olivenolje
50 g frisk spinat, revet i store biter
1 stor gulrot, grovt revet
400 g kikerter, evt hermetiske
100 g cashewnøtter, hakket
(10 store eller 20 små muffins)
Bland de tørre ingrediensene i en bolle og sett den til side.
Pisk eggene godt, visp inn vann, yoghurt og olivenolje. Lag en fordypning i de tørre ingrediensene og rør inn eggeblandingen. Rør til alt er godt blandet og bland deretter inn spinat, gulrot og erter. Fordel røren i papirkledde former til rett under kanten. Dryss rikelig med cashewnøtter over og stek stor muffins i ca 30 minutter ved 180 C, små muffins litt kortere.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift