Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 kg kalvekjøtt med ben av bryst, hals eller knoke
vann
2 ts salt pr. liter vann
6 hvite pepperkorn
6 allehåndekorn
1 laurbærblad
1 løk
Legg kjøttet i et kokekar. Mål opp og hell på kaldt eller varmt vann slik at det dekker kjøttet. Salt, kok opp og skum av. Tilsett krydder og skrelt løk i båter. Kok under lokk på svak varme til kjøttet løsner lett fra bena, 1-1 1/2 time.
Ta opp kjøttet. Ta bort ben og brusk, legg dette tilbake i kraften og kok det i 20-30 minutter. Kraften får da mer smak og limstoff fra bena.
Skjær i mellomtiden kjøttet i små terninger eller mal det på kjøttkvern. Sil kraften. Mål opp kjøttet og bland det med drøyt samme mengde kraft. Smak eventuelt til med mer salt og krydder. Hell sylten i former, sett dem kaldt for å stivne.
Sylten kan oppbevares noen dager i kjøleskap, den kan også fryses. Fryst sylte blir tynn i konsistensen når den tines. Hvis den varmes, smakes til med krydder og får stivne på nytt, blir den som nylaget.
Brød i stekepanne (Sopaipillas)
Flapjacks Britisk havreknekk
Fylte minibaguetter med ostefyll
Fylte minibaguetter med skinkefyll
Fylte pannekaker med Grand Marnierkrem
Honningvafler med haneskjell og papayachutney
Hvetekrans med frukt, nøtter og sjokolade
Kokosmuffins med kremost og glasur
Langpannekake med krydder og rosiner
Maismuffins med ost, mais og spinat
Matmuffins med chèvre, rødløk og soltørkede tomater
Matmuffins med gulrøtter, spinat, kikerter og cashewnøtter
Matmuffins med purre, spinat, oliven og parmesan
Matmuffins med squash, soltørkede tomater og fetaost
Muffins med sjokolade og amaretto
Muffins med sjokolade og peanøttsmør
Portugisiske vaniljekremterter
Ringformede rundstykker (Bagels)
Rundstykker med cottage cheese
Rømmetallerken med multe og vafler
Scones med espresso og hasselnøtter
Sjokoladerulade med aprikoskrem
Søt hvetedeig - grunnoppskrift