• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Italiensk flyndreragu

Fisk / Flyndre

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

500 g ferske eller dypfryste fileter av rødspette
salt
pepper
2 ss smør
det hvite av en purre
1 løk
250 g sjampinjonger
1 1/2 ss hvetemel
2 dl fløte
100 g mild ost i terninger
1 dl tørr hvitvin eller eplemost

Garnityr:
8-10 flådde tomater
1 bunt persille

Bruksanvisning

Skyll og tørk fiskefiletene. Drypp litt sitronsaft over og strø dem med salt og pepper.

Legg filetene i et smurt ildfast fat, dekk med folie og sett det i ovnen. Stek retten i 15-20 minutter ved 190 C varme.

Rens og hakk løken og sjampinjongene og skjær purren i fine ringer. Surr alt i stekepanne ved ikke for sterk varme. Dryss hvetemel over og spe med fløte til det blir en jevn stuing.

Hell forsiktig kraften fra den ferdigkokte fisken og spe den i stuingen. Tilsett hvitvin eller eplemost og smak til med salt, pepper og litt sitronsaft. Rør i små osteterninger.

Ha stuingen over fisken og legg alt sammen over på et fat. Flå tomatene ved å dyppe dem et øyeblikk i kokende vann. Legg dem rundt kanten på fatet og dryss persille over.

Server kokte poteter eller ris til fiskeretten. En grønn salat smaker også godt til.

Fisk / Flyndre


Sum Oppskrifter 70 funnet


Appelsinflyndre

Baltifisk i kokossaus

Braisert rødspette med sopp

Brasert flyndrefilet med sjampinjong

Dampet flyndrefilet med reker og sjampinjong

Fisk Doria

Fisk Masala

Five-Spice flyndre

Flyndre i folie

Flyndre i form

Flyndre i grønn saus

Flyndre i karri

Flyndre i rømmesaus

Flyndre i sitronsaus

Flyndre i sjampinjongsaus

Flyndre i tomat

Flyndre i tomatsaus

Flyndre i vinsaus

Flyndre med mozzarella

Flyndre med nudler

Flyndre og skalldyr i bakepapir

Flyndrefilet i hvitvinsaus

Flyndrefilet med dill

Flyndrefilet med vårløk og appelsinsaus

Flyndrefileter i whiskysaus

Flyndrefisk med gressløksmør

Frityrkokt flyndrefilet med safranris

Fylt rødspette

Gratinerte flyndrefileter med sjampinjongfres

Grillet rødspette med sprøstekt bacon

Grillet rødspettefilet med løvetannsalat

Gullflyndre

Hel rødspette i mikrobølgeovn

Hellefisk i safranfløte

Helleflyndre med grønnsaksmak

Helstekt småflyndre med sitron og persille

Honningflyndre

Italiensk flyndreragu

Karrispette

Kokt flyndre

Mesterkokkens flyndre

Orientalsk flyndrerett

Ovnskokt flyndre i rømme med rekeris

Ovnskokt rødspette med blåskjell

Panert flyndre med kaviarfyll

Panerte rødspettefileter

Pannestekt flyndre med Marsala-vin

Pyntet flyndresufflé

Rødmende rødspette

Rødspette i form med asparges

Rødspette i hummersaus

Rødspette med blåskjellstuing

Rødspette med grønnsakfres

Rødspette med krabbemajones

Rødspette med kryddersterkt garnityr

Rødspette med sjampinjong

Rødspette på spinatbunn med reddikfløte

Rødspette stekt som i Firenze

Rødspette Terra Nostra

Rødspettefileter eller -skiver stekt i panne

Rødspettefileter innbakt i mangold

Sellerispette

Siciliansk flyndre

Sommergryte med rødspette

Spette med eggesaus

Spette med smelteost

Stekt flyndrefilet med reker og kapers

Stekt rødspette med tartarsaus og hush puppy

Tomatspette på pyntet fat

Vin- og fløtekokt rødspette

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen