• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Stekt gås med bønner

Fugl / Gås

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

300 g hvite bønner
salt
pepper
2 vinger av gås
2 store løk
4 store tomater
2 ss olje
4 ss smør
litt salvie
1 fedd hvitløk
pynt med hakket persille

Bruksanvisning

Legg bønnene i bløt natten over. Kok dem møre ved svak varme i vann tilsatt salt og pepper.

Legg gåsevingene i langpannen og stek dem i ca 50 min. på 220 C.

Hakk løken fint. Flå tomatene og skjær dem i skiver.

Varm olje og smør og kok løk og tomater i dette til de er møre.

Tilsett salvie og hvitløk.

Hell vannet av bønnene og la dem renne godt av før de has sammen med løken og tomatene. Smak til med salt og pepper.

Ha bønnene på fat og legg vingene oppå. Dryss over persille og server med grønn salat.

Fugl / Gås


Sum Oppskrifter 18 funnet


Behandling av felt fugl

Bresert gås

Frikassé av gåselår

Fylt gås

Grunnsaus til fuglevilt

Gås med fruktfyll

Gåselever med svart trompetsopp og purre

Gåseragu

Gåsestek fylt med epler og svisker

Kald gås

Mortensgås

Skåne-gås

Sprengt gås

Sprengt villgås med frukt

Stekt gås

Stekt gås med bønner

Stekt gås med kastanjer

Villgås i sidersaus

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen