• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Calamares med chili

Internasjonale / Thailand

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

500 g blekksprutringer
1 løk
1 ½ ts hvitløk, hakket
3 røde chilier uten frø, hakket
3 ss vegetabilsk olje
2 ss fiskesaus
1 ss riseddik
1 ½ ss palmesukker, knust (Evt brunsukker)
2 ss vann
1 ts maismel

Bruksanvisning

Skjær blekkspruten i firkantede stykker på 4 x 4 xm. Skjær et tett rutemønster på undersiden av blekksprutstykkene. Når blekkspruten blir stekt, vil stykkene krølle seg så de ligner furukongler.

Skrell løken og skjær den i tynne skiver fra toppen, slik at det blir buede strimler i stedet for skiver. Fres løk, hvitløk og chilis i olje til de akkurat har blitt litt myke, men fremdeles litt sprø.

Ha i blekksprutstykkene og fres dette til stykkene krøller seg sammen.

Fiskesaus, riseddik, palmesukker, vann og maismel røres sammen, helles i pannen og freses under omrøring, til sausen tykner. Server retten med ris.

Internasjonale / Thailand


Sum Oppskrifter 30 funnet


Biff i østerssaus med sopp

Calamares med chili

Grønn kyllingkarri

Gylne pakker

Hvitløksreker med sterk saus

Kjøttboller med peanøttsaus

Kokospudding

Krabbekjøttdip

Kylling Satay

Kyllingkarri med peanøtter

Kyllingsalat med mynte

Kyllingsuppe med kokosmelk

Muslimsk biffkarri

Nudler på Thailandsk vis

Papayasalat fra Thailand

Rekekarri med kokosfløte

Ris med mango

Rød biffkarri

Salat med skinkestek

Skalldyrsalat med agurk

Stekt fisk i ingefærsaus

Stekt kylling med chili og basilikum

Stekt Thai-ris med kylling

Sterkt krydret biffgryte

Svinekjøttdip

Syrlig rekesuppe

Søte, sprø nudler

Thai vårruller

Thailandske fiskekaker

Toast med reker og svinekjøtt

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen