• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Thai vårruller

Internasjonale / Thailand

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 pk vårrullpannekaker, dypfrosne
50 g vermicelli, bløtlagt 20 min i varmt vann
4 kinesiske sopp, bløtlagt i 20 min i varmt vann
1 ss korianderblader og stengler, finhakket
50 g bambusskudd, finhakket
1 stor vårløk, finhakket
1 liten gulrot, finrevet
1 kålblad, finhakket
100 g bønnespirer, hakket
125 g kjøttdeig av svin eller kylling
1 ss fiskesaus
½ ts finhakket hvitløk
vegetabilsk olje til frityrsteking

Bruksanvisning

(12 store eller 36 små)

Vårrullpannekakene legges til tining i et kjøkkenhåndkle. Vermicellien avrennes og skjæres i 4 cm lengder. La soppen avrennes, fjern stilkene og finhakk sopphattene. Bland sopp og vermicelli med krydderurtene, grønnsakene og kjøttet. Tilsett fiskesaus og bland alt godt sammen.

For å lage små vårruller skjæres pannekakene i fire. Ta dem fra hvernadre og dekk til med kjøkkenhåndkle igjen. Legg en skjefull med fyll i hjørnet på hver pannekake og brett hjørnespissene over. Brett inn sidene over fyllet og rull sammen oppover mot spissen. Fukt spissen og brett den ned.

Til store vårruller brukes pannekakene hele.

Varm olje i en frityrgryte eller wokpanne. Ha en rist dekket med kjøkkenpapir stående klar. Når oljen er varm, legg forsiktig tre eller fire vårruller nedi, og stek til de er gyllenbrune. Legges på risten til avrenning.

Legg vårrullene på en tallerken og pynt med koriander- eller persillekvaster.

Serveres med en bolle søt Thai chilisaus.

Internasjonale / Thailand


Sum Oppskrifter 30 funnet


Biff i østerssaus med sopp

Calamares med chili

Grønn kyllingkarri

Gylne pakker

Hvitløksreker med sterk saus

Kjøttboller med peanøttsaus

Kokospudding

Krabbekjøttdip

Kylling Satay

Kyllingkarri med peanøtter

Kyllingsalat med mynte

Kyllingsuppe med kokosmelk

Muslimsk biffkarri

Nudler på Thailandsk vis

Papayasalat fra Thailand

Rekekarri med kokosfløte

Ris med mango

Rød biffkarri

Salat med skinkestek

Skalldyrsalat med agurk

Stekt fisk i ingefærsaus

Stekt kylling med chili og basilikum

Stekt Thai-ris med kylling

Sterkt krydret biffgryte

Svinekjøttdip

Syrlig rekesuppe

Søte, sprø nudler

Thai vårruller

Thailandske fiskekaker

Toast med reker og svinekjøtt

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen