• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Stekt Thai-ris med kylling

Internasjonale / Thailand

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

7 ½ dl jasminris eller annen langkornet ris
8 ¾ dl vann
3 ss vegetabilsk olje
200 g kyllingbryst uten skinn, skåret i terninger
1 løk skåret i skiver
1 hakket hvitløkfedd
150 g bønnespirer
2 ss fiskesaus
lys soyasaus
1 vårløk, toppen skåret i tynne strimler
1 rød chili uten frø, skåret i tynne strimler

Bruksanvisning

Ha ris og vann i en tykkbunnet kjele. Kok opp og la det koke under tett lokk i ca 15 minutter, til risen er myk og har absorbert alt vannet.

Varm olje i en panne og fres kyllingkjøttet til det skifter farge. Tas opp av pannen. Ha i løk og fres til løken er myk. Tilsett hvitløk og bønnespirer og fres det et øyeblikk.

Tilsett ris, legg kyllingkjøttet tilbake i pannen og smak til med fiskesaus. Rør om over sterk varme noen minutter. Ha i soyasaus etter smak.

Legg det på et serveringsfat og pynt med vårløk og chilistrimler. For å lage chilis til pynt, skjæres de på langs, og frøene fjernes. Chilien skjæres så diagonalt i meget tynne strimler. Legg strimlene i isvann i kjøleskapet så de blir sprø og krøller seg.

Internasjonale / Thailand


Sum Oppskrifter 30 funnet


Biff i østerssaus med sopp

Calamares med chili

Grønn kyllingkarri

Gylne pakker

Hvitløksreker med sterk saus

Kjøttboller med peanøttsaus

Kokospudding

Krabbekjøttdip

Kylling Satay

Kyllingkarri med peanøtter

Kyllingsalat med mynte

Kyllingsuppe med kokosmelk

Muslimsk biffkarri

Nudler på Thailandsk vis

Papayasalat fra Thailand

Rekekarri med kokosfløte

Ris med mango

Rød biffkarri

Salat med skinkestek

Skalldyrsalat med agurk

Stekt fisk i ingefærsaus

Stekt kylling med chili og basilikum

Stekt Thai-ris med kylling

Sterkt krydret biffgryte

Svinekjøttdip

Syrlig rekesuppe

Søte, sprø nudler

Thai vårruller

Thailandske fiskekaker

Toast med reker og svinekjøtt

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen