• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Grønn kyllingkarri

Internasjonale / Thailand

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 ss olje
1 løk i skiver
5 cm frisk ingefær, skrelt i skiver
2 knuste og hakkete hvitløkfedd
2 stilker sitrongress, fint oppdelt
2 grønne chilier, hakket
8 kyllingstykker uten skinn
2 ts medium sterkt karripulver
4 limeblader eller et strimlet limeskall
2 dl kokosmelk
salt
nykvernet svart pepper
en bunt revne basilikumblader
en bunt hakket koriander
dampet Thai-ris

Bruksanvisning

Varm oljen i en vid kjele. Ha i løk, ingefær, hvitløk, sitrongress og chili, og surr dem over lav varme i 10 minutter.

Stek kyllingen i 5 minutter for å lukke porene på alle sider. Bland inn karripulver, limeblader eller skall, salt og pepper.

Rør inn kokosmelk og 2 dl kokende vann, dekk til og la det trekke i 40 minutter. Må ikke koke for da vil kokosmelken stivne.

Legg karrien på et fat, dryss på basilikum og koriander og server med thai-ris.

Internasjonale / Thailand


Sum Oppskrifter 30 funnet


Biff i østerssaus med sopp

Calamares med chili

Grønn kyllingkarri

Gylne pakker

Hvitløksreker med sterk saus

Kjøttboller med peanøttsaus

Kokospudding

Krabbekjøttdip

Kylling Satay

Kyllingkarri med peanøtter

Kyllingsalat med mynte

Kyllingsuppe med kokosmelk

Muslimsk biffkarri

Nudler på Thailandsk vis

Papayasalat fra Thailand

Rekekarri med kokosfløte

Ris med mango

Rød biffkarri

Salat med skinkestek

Skalldyrsalat med agurk

Stekt fisk i ingefærsaus

Stekt kylling med chili og basilikum

Stekt Thai-ris med kylling

Sterkt krydret biffgryte

Svinekjøttdip

Syrlig rekesuppe

Søte, sprø nudler

Thai vårruller

Thailandske fiskekaker

Toast med reker og svinekjøtt

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen