• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Sterkt krydret biffgryte

Internasjonale / Thailand

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 ss brunsukker
500 g oksekjøtt, skåret i skiver
3 ts ingefær, revet
1 liten løk, revet
1 ts hvitløk, finhakket
1 ss mørk soyasaus
2 ½ ss vegetabilsk olje eller peanøttolje
3 vårløk, skåret i 3 cm stykker, delt i fire på langs
200 g babymais, avrent
80 g bambusskudd, avrent
4 chilier, 2 grønne og 2 røde uten frø, hakket
2 ss fiskesaus
1 ¼ dl vann
1 ts maismel

Bruksanvisning

Knus palmesukker til et fint pulver. Skjær kjøttet i skiver og så i tynne strimler. Legg kjøttet i en bolle sammen med løk, ingefær, hvitløk, soyasaus og sukker. Bland godt, dekk til med plastfolie og la det marineres i 1 time. Snu kjøttet av og til.

Varm oljen og fres vårløk, babymais, bambusskudd og chilis i 1 ½ minutt, tas opp av pannen.

Varm opp pannen igjen til meget sterk varme, og fres hurtig kjøttet til det akkurat skifter farge.

Bland fiskesaus, vann og maismel og bland dette i pannen sammen med resten av marinaden. Rør om til det tykner.

Hell i grønnsakene og fres dette i ytterligere 1-2 minutter.

Serveres på toppen av hvit ris.

Internasjonale / Thailand


Sum Oppskrifter 30 funnet


Biff i østerssaus med sopp

Calamares med chili

Grønn kyllingkarri

Gylne pakker

Hvitløksreker med sterk saus

Kjøttboller med peanøttsaus

Kokospudding

Krabbekjøttdip

Kylling Satay

Kyllingkarri med peanøtter

Kyllingsalat med mynte

Kyllingsuppe med kokosmelk

Muslimsk biffkarri

Nudler på Thailandsk vis

Papayasalat fra Thailand

Rekekarri med kokosfløte

Ris med mango

Rød biffkarri

Salat med skinkestek

Skalldyrsalat med agurk

Stekt fisk i ingefærsaus

Stekt kylling med chili og basilikum

Stekt Thai-ris med kylling

Sterkt krydret biffgryte

Svinekjøttdip

Syrlig rekesuppe

Søte, sprø nudler

Thai vårruller

Thailandske fiskekaker

Toast med reker og svinekjøtt

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen