• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kyllingsalat med mynte

Internasjonale / Thailand

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

400 g kyllingbryst uten skinn
2 mellomstore rødløk
¼ grønn paprika
1 rød chili uten frø
1 bunt frisk mynte
1 ss soyasaus
1 ss fiskesaus
1 ½ ss sitronsaft
¼ ts hvitløk, finhakket
½ ts ingefær, finhakket
1 ½ ts sukker
¼ ts ristede chiliflak

Bruksanvisning

Skjær kyllingkjøttet i små terninger. Varm opp en wok, eller en teflonbelagt stekepanne og fres kyllingkjøttet uten olje over sterk varme til det blir hvitt. Ta ut av pannen og hold det varmt.

Skrell og skjær rødløken fra toppen slik at det blir buede strimler i stedet for ringer. Skjær paprikaen i tynne strimler, omtrent like lange som løken. Finhakk chilien.

Plukk myntebladene fra stilken, og del de store i to. Bland kylling, løk, paprika, chili og 2/3 av myntebladene.

Visp soyasaus og fiskesaus sammen med sitronsaft, hvitløk, ingefær, sukker og chili. Ristede chiliflak har en rik nøttesmak som passer bedre til salater enn fersk chili. Legg hele tørkede chilis i en varm ovn eller wok og stek til de er mørkebrune. Pass på at de ikke blir svarte. Avkjøles og knuses i en morter. Hell dette over salaten og bland forsiktig. Serveres pyntet med resten av myntebladene.

Internasjonale / Thailand


Sum Oppskrifter 30 funnet


Biff i østerssaus med sopp

Calamares med chili

Grønn kyllingkarri

Gylne pakker

Hvitløksreker med sterk saus

Kjøttboller med peanøttsaus

Kokospudding

Krabbekjøttdip

Kylling Satay

Kyllingkarri med peanøtter

Kyllingsalat med mynte

Kyllingsuppe med kokosmelk

Muslimsk biffkarri

Nudler på Thailandsk vis

Papayasalat fra Thailand

Rekekarri med kokosfløte

Ris med mango

Rød biffkarri

Salat med skinkestek

Skalldyrsalat med agurk

Stekt fisk i ingefærsaus

Stekt kylling med chili og basilikum

Stekt Thai-ris med kylling

Sterkt krydret biffgryte

Svinekjøttdip

Syrlig rekesuppe

Søte, sprø nudler

Thai vårruller

Thailandske fiskekaker

Toast med reker og svinekjøtt

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen