• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Ørretpakke med fennikel og appelsin

Fisk / Ørret

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

3 ss smør
2 fennikel i skiver
100 g sopp
2 appelsiner
50 g smør
4 stk. skinn- og befri ørretfilet, á 200 g
salt
sitronpepper
dampede appelsinskiver
rensede reker

Bruksanvisning

Stek fennikel i smør til den mykner. Tilsett soppen og stek videre et par minutter.

Skjær en appelsin i skiver. Finriv skallet av den andre, og bland det med smøret. Dryss salt og sitronpepper på fisken.

Riv fire stykker av en rull tykk aluminiumsfolie, ca 30x 30 cm. Legg på fennikel, sopp og appelsinskiver med fiskestykkene på toppen. Fordel de grønne fennikeltoppene og appelsinsmøret over fisken. Pakk folie sammen så den er lett å åpne igjen. Bak fisken i 180 C i ca 15 minutter.

Ha noen nydampede blåskjell og rensede reker i hver pakke, eller server dem ved siden av. Ha varmt hvitløksbrød som tilbehør.

Fisk / Ørret


Sum Oppskrifter 99 funnet


Bakt ørret med peppersaus

Brun ørretsuppe

Dampet fjellørret på grønnsakseng

Dampet ørret med kinesisk saus

Dampkokt ørret med ingefær

Eggerøre og røket ørret

Farsert ørretfilet

Festmousse med ørret

Fjellørret i rømmesaus

Fjellørret i urter og hvitvin

Fjellørret med kalvebrissel

Fløtesurret ørret

Foliebakt ørret

Frikassé av asparges og ørret

Gravet sjøørret

Gravet ørret fra Lierne

Grillet fjellørret

Grillet ørret på japansk

Grillet ørret på spansk

Grillspyd

Hel benfri ørret i ovn

Hel ørret stekt i panne

Hot´n spicy pasta med grillet ørret

Innbakt farsert sjøørret

Innbakt ørret med krydderurter

Kaviar av ørret

Kokt ørret

Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd

Langkawi

Lettrøykt ørret

Lettstekt ørret med gressløksaus

Marinert ørret

Marokkansk ørret med dadler

Nigri-sushi

Nori-maki

Ovnsbakt fjellørret

Ovnsbakt hel ørret med dillsaus

Ovnsbakt ørretfilet

Ovnsstekt ørret med fløte og grønt

Ovnsvarm røkt ørret

Porsjonsørreter med basilikumsaus

Rakfisk

Rakørret

Regnbueørret med rosmarin

Ristet ørret med urterømme

Røket ørret

Røkt ørret med paprikapulver

Røkt ørret med spinatfyll

Rømmesurret ørret

Saltet grillet ørretfilet på japansk

Sashimi

Sennepsørret med saus

Sesame-maki

Seterørret

Sjøørret i karri

Spekeskinke på ørret

Stekt eller grillet ørret med mandelris

Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus

Stekt fjellørret med basilikumsaus

Stekt krydret ørret

Stekt ørret i rømmesaus

Stekt ørret med gratinert asparges

Stekt ørret med ristede mandler

Stekt ørret med sitroneddik

Stekt ørret med spennende fyll

Stekt ørretfilet med bacon og sennep

Sursøt ørret

Sushiruller

Urtestekte sjøørrethaler

Ørret fylt med spinat og bacon

Ørret i fløtesaus

Ørret i folie

Ørret i folie på grill

Ørret i purresaus

Ørret i sitronsaus

Ørret i vin

Ørret i vingelé

Ørret med eplesidersaus

Ørret med grønn saus

Ørret med krydder

Ørret med pekannøttsmør

Ørret med polentakake

Ørret med salvie

Ørret med tereyakisaus

Ørret med urtefyll

Ørret med vårgrønn saus

Ørret på portugisisk-vis

Ørret på spidd

Ørret som hummer

Ørret som i Provence

Ørretburger

Ørretgryte med pestotoast

Ørretkabaret

Ørretlapskaus med grønnsaker

Ørretmousse i avokadosaus

Ørretpakke med fennikel og appelsin

Ørretpostei med gressløksaus

Ørretrulade

Ørretsufflé

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen