• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Langkawi

Fisk / Ørret

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 hel ørret på ca 500 g

Marinade:
2 ss soyasaus
1/2 ts salt
1 ts olje
nykvernet pepper

Ellers:
1 rød frisk chili
30 g frisk ingefær
1 purre
100 g sjampinjong
1/2 dl olje

Bruksanvisning

Resn, vask og tørk fisken. Legg den på et fat og hell marinaden over. La den trekke i 2 timer.

Skjær chili, skrelt ingefær og purre i tynne strimler, og dryss det over fisken. Del soppen og legg den rundt.

Sett fatet med fisken på en tallerken eller i en passende kjele og ha i vann, men slik at vannet er godt under fiskefatet. Ha på lokk.

Man kan eventuelt bruke stekeovnen og langpanne med vann i, og dekke med aluminiumsfolie.

Avhengig av fiskens tykkelse, dampkok i 25-30 minutter.

Varm oljen når kjøttet løsner fra bena. Hell den over fisken.

Denne malaysiske retten serveres med ris og salat til.

Fisk / Ørret


Sum Oppskrifter 99 funnet


Bakt ørret med peppersaus

Brun ørretsuppe

Dampet fjellørret på grønnsakseng

Dampet ørret med kinesisk saus

Dampkokt ørret med ingefær

Eggerøre og røket ørret

Farsert ørretfilet

Festmousse med ørret

Fjellørret i rømmesaus

Fjellørret i urter og hvitvin

Fjellørret med kalvebrissel

Fløtesurret ørret

Foliebakt ørret

Frikassé av asparges og ørret

Gravet sjøørret

Gravet ørret fra Lierne

Grillet fjellørret

Grillet ørret på japansk

Grillet ørret på spansk

Grillspyd

Hel benfri ørret i ovn

Hel ørret stekt i panne

Hot´n spicy pasta med grillet ørret

Innbakt farsert sjøørret

Innbakt ørret med krydderurter

Kaviar av ørret

Kokt ørret

Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd

Langkawi

Lettrøykt ørret

Lettstekt ørret med gressløksaus

Marinert ørret

Marokkansk ørret med dadler

Nigri-sushi

Nori-maki

Ovnsbakt fjellørret

Ovnsbakt hel ørret med dillsaus

Ovnsbakt ørretfilet

Ovnsstekt ørret med fløte og grønt

Ovnsvarm røkt ørret

Porsjonsørreter med basilikumsaus

Rakfisk

Rakørret

Regnbueørret med rosmarin

Ristet ørret med urterømme

Røket ørret

Røkt ørret med paprikapulver

Røkt ørret med spinatfyll

Rømmesurret ørret

Saltet grillet ørretfilet på japansk

Sashimi

Sennepsørret med saus

Sesame-maki

Seterørret

Sjøørret i karri

Spekeskinke på ørret

Stekt eller grillet ørret med mandelris

Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus

Stekt fjellørret med basilikumsaus

Stekt krydret ørret

Stekt ørret i rømmesaus

Stekt ørret med gratinert asparges

Stekt ørret med ristede mandler

Stekt ørret med sitroneddik

Stekt ørret med spennende fyll

Stekt ørretfilet med bacon og sennep

Sursøt ørret

Sushiruller

Urtestekte sjøørrethaler

Ørret fylt med spinat og bacon

Ørret i fløtesaus

Ørret i folie

Ørret i folie på grill

Ørret i purresaus

Ørret i sitronsaus

Ørret i vin

Ørret i vingelé

Ørret med eplesidersaus

Ørret med grønn saus

Ørret med krydder

Ørret med pekannøttsmør

Ørret med polentakake

Ørret med salvie

Ørret med tereyakisaus

Ørret med urtefyll

Ørret med vårgrønn saus

Ørret på portugisisk-vis

Ørret på spidd

Ørret som hummer

Ørret som i Provence

Ørretburger

Ørretgryte med pestotoast

Ørretkabaret

Ørretlapskaus med grønnsaker

Ørretmousse i avokadosaus

Ørretpakke med fennikel og appelsin

Ørretpostei med gressløksaus

Ørretrulade

Ørretsufflé

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen