Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g ørretfilet med skinn
2 ss salt
revet kinesisk reddik (daikon)
japansk soyasaus
sake
kokt ris
Skjær ørreten i ca 2 cm brede skiver og del disse to eller tre på tvers. Tørk bitene og dryss salt over på alle sider. La dem ligge i 5 minutter.
Legg bitene på rist over langpanne og stek dem under grill i stekeovn ved 250 C. Snu dem når de er brune og stek videre på andre siden. De skal være gyllenbrune og sprø
Dampet fjellørret på grønnsakseng
Dampet ørret med kinesisk saus
Hot´n spicy pasta med grillet ørret
Innbakt ørret med krydderurter
Lagvis fjellørret med sopp og einerskudd
Lettstekt ørret med gressløksaus
Ovnsbakt hel ørret med dillsaus
Ovnsstekt ørret med fløte og grønt
Porsjonsørreter med basilikumsaus
Saltet grillet ørretfilet på japansk
Stekt eller grillet ørret med mandelris
Stekt fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Stekt fjellørret med basilikumsaus
Stekt ørret med gratinert asparges
Stekt ørret med ristede mandler
Stekt ørret med spennende fyll
Stekt ørretfilet med bacon og sennep
Ørret fylt med spinat og bacon