• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Jegerpai

Småretter / Paier

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

200 g hvetemel
200 g margarin
1/2 ts eddik
5 ss kaldt vann

fyll:
500 g stekt kjøtt av vilt, rype, fasan, årfugl eller annet
400 g medisterdeig
1 eggeplomme
2 ss konjakk
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1/4 ts støtt ingefær

Bruksanvisning

Lag vanlig tertedeig. La den hvilke kjølig ca. 30 minutter. Kjevle den til to runde leiver, den ene så stor at den dekker bunn og sider i en sukkerbrødform, den andre stor nok til lokk.

fyll:

Skjær kjøttet i jevne strimler.

Arbeid eggeplommen inn i medisterdeigen sammen med konjakken. Smak til med krydder.

Legg kjøtt og farse lagvis i formen.

Dekk med deiglokk. Pensle kantene med vann og klem dem godt til.

Pensle overflaten med egg og lag et hull, så dampen kan slippe ut.

Stek paien på 225 C i ca 40 min. til den er gyllen, sprø og gjennomstekt.

Småretter / Paier


Sum Oppskrifter 117 funnet


Amerikansk kjøttpai

Apple-pie

Aprikospai

Artisjokk- og ostepai

Avokadoquiche

Blåbærpai

Blåskjell i paiskall

Bringebærpai

Chicken potpie

Clafoutis

Egg- og grønnsakpai

Egg- og løkpai

Eggepai med reker

Elgpai

Engelsk kyllingpai

Eplepai

Ferskenpai

Fiskepai fra Bretonne

Fransk eplepai

Fransk skinkepai

Fruktpai med marengs

Gresk kyllingpai

Gresk spinatpai

Gresk squashpai

Gresskarpai

Grunnoppskrift på paiskall

Grønnsakpai

Grønnsakpai med krydret pølse

Italiensk ostepai med løk

Italiensk ostepai med tomater

Jegerpai

Jordbærpai

Kalkun- og purreløkpai

Kalkunpai

Kirsebærpai

Kjøttdeigpai

Kjøttpai

Kjøttpai med mais

Kjøttpai med sopp

Kjøttpai med tomat

Klassisk ostepai

Kokospai

Krydrede squash-paier

Kylling i filodeig - Pastilla

Laksepai med ost

Lemon Meringue Pie

Limepai med marengslokk

Lorraine Pai

Løk- og aspargespai

Løkpai

Løkpai med ansjos

Makaronipai

Multepai

Oksekjøttpai

Oreganokrydret kjøttdeigpai

Oste- og løkpai

Ostegratinert makaronipai

Ostegratinert sopp-pai

Ostepai

Ostepai med mais

Ostepai med squash

Pai med aprikospuré

Pai med bladgrønnsaker

Pai med blandet frukt

Pai med brisler og sjampinjong

Pai med fisk og skalldyr

Pai med kjøtt og grønnsaker

Pai med kjøttdeig og stjerneløk

Pai med kokosfyll

Pai med lammekjøtt

Pai med saltet sopp

Pai med sopp og hjorteskav

Pai med svinekjøtt og paprika

Paier med egg og tunfisk

Peach Cream Pie

Pecan Pizza Pie

Pecannøttpai

Pecannøttpai med lønnesirup

Pikant medisterpai

Plommepaier

Porsjonspaier med løk og hvitløk

Potetpai

Potetpai med ost og bacon

Provencalsk løkpai

Purrepai

Pærepai med nøtter

Pølse- og eggepai

Quiche Lorraine

Rabarbra smuldrepai

Rabarbrapai med marengs

Reker i paiskall

Ripspai

Roquefortpai

Sitronpai

Sjokoladepai fra Mississippi

Skalldyrspai

Skinkepai

Skotsk kjøttpai

Smuldrepai

Smuldrepai med eple og rosin

Små spinatpaier

Sommerpai

Sopp- og skinkepai

Sopp-pai

Spansk skinkepai

Spinatpai med røkelaks og vaktelegg

Steak and Kidney Pie

Stikkelsbærpai

Sviske- og aprikospai

Sviskepai

Tomat- og ostepai

Tomatpai med ansjos

Toscana pai

Valnøttpai

Varm krabbe i paiskall

Åpen sjømatpai

Østerrisk skinkepai

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen