• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Stikkelsbærsyltetøy

Tilbehør / Syltetøy

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 kg stikkelsbær
1 dl vann
700 g sukker (ca 8 dl)
1/2 ts natriumbenzoat

Bruksanvisning

Rens og vask stikkelsbærene, la dem renne av i en sil.

Legg bærene i en kjele og hell vannet over. Kok dem ca 15 minutter.

Tilsett sukker og kok ca 20 minutter, til bærene er klare. Rør forsiktig i gryten fra bunnen av, under koking, så ikke bærene legger seg ved.

Ta kjelen av varmen og skum godt. Bland natriumbenzoat med litt av det varme syltetøyet og rør det inn i det ferdige syltetøy.

Fyll syltetøyet på varme glass, avkjøl. Hell smeltet syltevoks over og lukk glassene med skrulokk eller syltepapir når voksen er stivnet.

Tilbehør / Syltetøy


Sum Oppskrifter 74 funnet


Ananas- og rabarbrasyltetøy

Appelsinmarmelade

Aprikos- og plommesyltetøy

Aprikosmarmelade

Aprikosmarmelade med appelsiner

Aprikosmarmelade med konjakk

Banansyltetøy fra Øst-Afrika

Bitter appelsinmarmelade

Blandet syltetøy

Blåbærsyltetøy

Bringebærsyltetøy

Chiligelé

Dronningsyltetøy

Druegelé

Eplegelé

Grapefruktmarmelade

Gresskarsyltetøy

Hvitvinsgelé

Jordbær-rabarbra marmelade

Jordbærsyltetøy

Kirsebærsyltetøy

Krekling- og tyttebærgelé

Kryddergelé

Krydret pæresyltetøy med ananas

Krydret tyttebærsyltetøy

Kvede-gelé

Kvedemarmelade

Kvedesyltetøy

Mandarin (klementin) marmelade

Marmelade med kanelstang

Marmelade med kvann og moreller

Melon- og ferskensyltetøy

Melonsyltetøy

Multesyltetøy

Myntegelé av friske blad

Nypegelé

Nypemos

Plommemarmelade

Plommemarmelade

Plommesyltetøy

Rabarbrasyltetøy

Rabarbrasyltetøy med jordbær

Ripsgelé

Ripsgelé

Ripssyltetøy

Rognebær med epler

Rognebær- og eplegelé

Rognebær- og eplegelé

Rognebærgelé

Rognebærgelé med eple

Rognebærmarmelade

Rognebærmos

Rognebærmos

Rognebærsyltetøy

Rå aprikosmarmelade

Rått multesyltetøy

Rødløksmarmelade

Rørte bringebær

Rørte tyttebær

Sitrusmarmelade

Solbærgelé

Solbærsyltetøy

Sommersyltetøy

Sommersyltetøy

Soppmarmelade

Stikkelsbærchutney

Stikkelsbærgelé

Stikkelsbærsyltetøy

Stivt solbærsyltetøy

Syltetøy av plommer, pærer og epler

Syltetøyfromasj

Tyttebærsyltetøy

Tyttebærsyltetøy med epler

Urtegelé

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen