• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Epler med rislokk (Akershus)

Tradisjonsmat / Annet

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

10 epler
4 dl vann
100 g sukker
3 dl risengryn
5 dl vann
salt
sukker
vaniljesukker
2 egg

Bruksanvisning

Rens eplene og kok dem møre i sukkersaus. Legg over i en ildfast form og slå litt sukkersaus over. Kok risen i vann tilsatt litt salt. Avkjøl og tilsett litt sukker, vanilje og egg. Legg røra som et lokk over eplene.

Stek i ca 30 minutter og server med kald melk.

Tradisjonsmat / Annet


Sum Oppskrifter 72 funnet


Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)

Blod-baller (Nordland)

Blodklubb (Oppland)

Blodklubb(Sogn og Fjordane)

Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)

Blodsveler (Sogn og Fjordane)

Blomkålkaker (Akershus)

Blåbærpannekaker (Oslo)

Dravle (Sogn og Fjordane)

Duppe fra Eidsberg (Østfold)

Eggekake (Sogn og Fjordane)

Eplepai fra Bjørum (Akershus)

Epler med rislokk (Akershus)

Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Flatklubb (Hedmark)

Fleskepannekaker (Hordaland)

Flættklubb (Sør-Trøndelag)

Gubb (Oppland)

Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)

Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)

Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)

Hverdagskrem (Vestfold)

Karamellpudding av råmelk (Akershus)

Kaviarsaus (Hordaland)

Klotmelk (Østfold)

Klubb (Sogn og Fjordane)

Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)

Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)

Knupp (Akershus)

Kristiansundsball (Møre og Romsdal)

Kroppkake (Sogn og Fjordane)

Kumla (Rogaland)

Kvitpøls (Sør-Trøndelag)

Leverkaker (Sogn og Fjordane)

Leverklubb (Sogn og Fjordane)

Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)

Leverpølse (Sogn og Fjordane)

Namdalsgomme (Nord-Trøndelag)

Palt (Sør-Trøndelag)

Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)

Potetboller (Hordaland)

Potetboller (Vest-Agder)

Potetgrateng (Sør-Trøndelag)

Potetkaker (Sør-Trøndelag)

Raspeball (Sogn og Fjordane)

Raspekaker (Sør-Trøndelag)

Raspekompe (Aust-Agder)

Råjok (Hedmark)

Råmelkspannekaker (Hedmark)

Rømmekolle (Sogn og Fjordane)

Sekkjepysje mauk (Oppland)

Sildeomelett (Sogn og Fjordane)

Sildepudding (Sogn og Fjordane)

Skjeklubb (Hedmark)

Skreå (Nord-Trøndelag)

Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)

Solle (Telemark)

Steikjels (Sogn og Fjordane)

Stekte epler (Akershus)

Stinge (Hedmark)

Sukat (Akershus)

Sviskekompott (Buskerud)

Syregress (Finnmark)

Sørlandskomper (Vest-Agder)

Søtmøssmørsvine (Hedmark)

Tørkete grønnsaker (Akershus)

Tørrkokt kålrot (Hordaland)

Varm potetsalat (Nordland)

Vestkystsalat (Hordaland)

Vestlandsk tangsalat (Hordaland)

Ystegris med rjome (Aust-Agder)

Ølsoll (Buskerud)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen