Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg rå poteter
250 g kokte poteter
1 kopp kulturmelk
salt
nellik
sukker
Skrell og riv de rå potetene og knus de kokte. Bland i melken og smak til røren med krydder. I stedet for nellik kan man bruke kardemomme eller kanel.
Stek ganske små, men ikke for tynne kaker på takke eller panne til de er gyllenbrune på begge sider.
Server med rørt rips, vaniljesukker eller litt syrlig eplemos.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)