Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g rå, revne poteter2 ss smeltetsmør2 ss melk1 dl byggmel1/2 ts saltlitt pepper
Bland ingrediensene og stek små pannekaker. Server raspekakene til middag med rørte tyttebær.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blod-baller (Nordland)
Blodklubb (Oppland)
Blodklubb(Sogn og Fjordane)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Blodsveler (Sogn og Fjordane)
Blomkålkaker (Akershus)
Blåbærpannekaker (Oslo)
Dravle (Sogn og Fjordane)
Duppe fra Eidsberg (Østfold)
Eggekake (Sogn og Fjordane)
Eplepai fra Bjørum (Akershus)
Epler med rislokk (Akershus)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Flatklubb (Hedmark)
Fleskepannekaker (Hordaland)
Flættklubb (Sør-Trøndelag)
Gubb (Oppland)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Hverdagskrem (Vestfold)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Kaviarsaus (Hordaland)
Klotmelk (Østfold)
Klubb (Sogn og Fjordane)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Knupp (Akershus)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Kroppkake (Sogn og Fjordane)
Kumla (Rogaland)
Kvitpøls (Sør-Trøndelag)
Leverkaker (Sogn og Fjordane)
Leverklubb (Sogn og Fjordane)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Leverpølse (Sogn og Fjordane)
Namdalsgomme (Nord-Trøndelag)
Palt (Sør-Trøndelag)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Potetboller (Hordaland)
Potetboller (Vest-Agder)
Potetgrateng (Sør-Trøndelag)
Potetkaker (Sør-Trøndelag)
Raspeball (Sogn og Fjordane)
Raspekaker (Sør-Trøndelag)
Raspekompe (Aust-Agder)
Råjok (Hedmark)
Råmelkspannekaker (Hedmark)
Rømmekolle (Sogn og Fjordane)
Sekkjepysje mauk (Oppland)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Skjeklubb (Hedmark)
Skreå (Nord-Trøndelag)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Solle (Telemark)
Steikjels (Sogn og Fjordane)
Stekte epler (Akershus)
Stinge (Hedmark)
Sukat (Akershus)
Sviskekompott (Buskerud)
Syregress (Finnmark)
Sørlandskomper (Vest-Agder)
Søtmøssmørsvine (Hedmark)
Tørkete grønnsaker (Akershus)
Tørrkokt kålrot (Hordaland)
Varm potetsalat (Nordland)
Vestkystsalat (Hordaland)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)
Ystegris med rjome (Aust-Agder)
Ølsoll (Buskerud)