• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)

Tradisjonsmat / Annet

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 kg griselever 250 g grisekjøtt 400 g spekk 80 g løk 10 ansjos 120 g smør 160 g hvetemel 6 ts salt 1 ¼ ts pepper ¾ ts allehånde 4 egg 1 liter melk

Bruksanvisning

Mal lever, kjøtt, spekk, løk og ansjos på kjøttkvern. Lag en hvit saus som du blander i massen, rør inn egg. Passer godt til å hermetisere på Norgesglass. La stå i vannbad i ovnen i 2-3 timer ved 150 C.

Tradisjonsmat / Annet


Sum Oppskrifter 72 funnet


Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)

Blod-baller (Nordland)

Blodklubb (Oppland)

Blodklubb(Sogn og Fjordane)

Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)

Blodsveler (Sogn og Fjordane)

Blomkålkaker (Akershus)

Blåbærpannekaker (Oslo)

Dravle (Sogn og Fjordane)

Duppe fra Eidsberg (Østfold)

Eggekake (Sogn og Fjordane)

Eplepai fra Bjørum (Akershus)

Epler med rislokk (Akershus)

Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Flatklubb (Hedmark)

Fleskepannekaker (Hordaland)

Flættklubb (Sør-Trøndelag)

Gubb (Oppland)

Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)

Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)

Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)

Hverdagskrem (Vestfold)

Karamellpudding av råmelk (Akershus)

Kaviarsaus (Hordaland)

Klotmelk (Østfold)

Klubb (Sogn og Fjordane)

Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)

Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)

Knupp (Akershus)

Kristiansundsball (Møre og Romsdal)

Kroppkake (Sogn og Fjordane)

Kumla (Rogaland)

Kvitpøls (Sør-Trøndelag)

Leverkaker (Sogn og Fjordane)

Leverklubb (Sogn og Fjordane)

Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)

Leverpølse (Sogn og Fjordane)

Namdalsgomme (Nord-Trøndelag)

Palt (Sør-Trøndelag)

Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)

Potetboller (Hordaland)

Potetboller (Vest-Agder)

Potetgrateng (Sør-Trøndelag)

Potetkaker (Sør-Trøndelag)

Raspeball (Sogn og Fjordane)

Raspekaker (Sør-Trøndelag)

Raspekompe (Aust-Agder)

Råjok (Hedmark)

Råmelkspannekaker (Hedmark)

Rømmekolle (Sogn og Fjordane)

Sekkjepysje mauk (Oppland)

Sildeomelett (Sogn og Fjordane)

Sildepudding (Sogn og Fjordane)

Skjeklubb (Hedmark)

Skreå (Nord-Trøndelag)

Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)

Solle (Telemark)

Steikjels (Sogn og Fjordane)

Stekte epler (Akershus)

Stinge (Hedmark)

Sukat (Akershus)

Sviskekompott (Buskerud)

Syregress (Finnmark)

Sørlandskomper (Vest-Agder)

Søtmøssmørsvine (Hedmark)

Tørkete grønnsaker (Akershus)

Tørrkokt kålrot (Hordaland)

Varm potetsalat (Nordland)

Vestkystsalat (Hordaland)

Vestlandsk tangsalat (Hordaland)

Ystegris med rjome (Aust-Agder)

Ølsoll (Buskerud)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen