Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Til en middels stor form brukes 150 g sukker til karamell. Varm formen før karamellen slåes i, da er det lettere å få den jevnt fordelt over hele formen.
Råmelk fra første, annet og tredje mål smakes til med sukker, vanilje og litt utkok fra karamellpannen. Fylles i den karamellkledde formen og stekes i vannbad ca 1 time.
Vannbadet må ikke fosskoke, da blir puddingen pipet. Bør helst kokes dagen før bruk.
I en del oppskrifter fra Akershus blir det brukt litt potetmel i melkeblandingen. Da må den gis et oppkok under stadig omrøring før den fylles i formen.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)