Flere resulteter finnes under oppskriften
750 g sei eller hyse
750 g rå potet
1 løk
30 g nyretalg
1/4 ts ingefær
1/4 ts pepper
5-6 ss grynmel
Fisken males med renset nyretalg, løk og salt. Potetene males. Alt blandes med mel og krydder. Form deigen til store baller med flesk inni. Kok dem ca 45 minutter i vann med en kjøttskank eller fleskeskank i for å tilføre smak.
Server med smeltet smør, gressløk, stekt bacon, kålrot, gulrot og kokte poteter.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)