Flere resulteter finnes under oppskriften
10 liter melk
1/2 ss løype
3 egg
2 ss hvetemel
2 biter, ca 3 cm, hel kanel
2 ts kardemomme
Varm melken litt og tilsett løypen. Sil av det utskilte ostestoffet og mal det to, tre ganger. Stamp ostestoffett fint i et trau eller gni det fint med kjevle. Sil mysen fri for ostekorn og kok den raskt sammen med krydderet til det er ca 0,5 liter masse tilbake i gryten.
Ha så den finstampede ostemassen i gryta. Dryss på litt mel og ha i de tre sammenpiskede eggene. Rør godt til gommen er kald. Form den fint på et fat og lag mønster (kroting).
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)