Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kalkunbryst250 g små cocktailpølser8 vårløk250 g ananasskiver5 ss soyasaus1 ss tørr sherry1 ss sukker4 ss olivenolje
Ha olivenolje, sukker, sherry og soyasaus i en bolle. Bland dette godt.Kalkunbrystet skjæres i pene biter. La dette marinere i blandingen noen minutter.Lag spyd av kjøtt, pølser og ananasbiter og grill disse sammen med vårløken.
Appelsinglasert kalkun
Appelsinglaserte kalkunlår med appelsinsaus
Farsert kalkun
Farsert kalkunbryst i fløtesaus med sherry
Fersk kalkunfilèt med eplesaus og frukt
Giblet gravy (kalkunsaus)
Grillet kalkun
Grillet kalkunbryst med pølser
Grillet kalkunsnitsel med salvie
Helstekt kalkun med kirsebærstuffing og portvinssaus
Helstekt kalkun med valnøttstuffing og fløtesaus
Helstekt kalkunbryst med hvitvinsdampende neper
Honningglasert og urtefylt kalkun
Hvitløksspekket kalkunlår
Innbakt kalkunbryst
Julekalkun med sviske- og eplefyll
Kalkun med maisbrødfyll
Kalkun med sopp
Kalkun og pasta med urtesaus
Kalkun og sukkererter i wok
Kalkun-kabaret
Kalkunboller
Kalkunburgere med taco-smak
Kalkunfilet med mynte og couscous
Kalkunfilet med rosenkål
Kalkunpasta
Kalkunragu
Kalkunruller i sur-søt saus
Kalkunsalat
Kalkunsalat fra Virginia
Kalkunsaus
Kalkuntaco
Marinert kalkunmedaljong
Meksikansk kalkunburger med tortilla-chips
Mole Poblano De Guajolote
Røkt og gratinert kalkunbryst
Satay kalkunburgere
Sauternesaus til kalkun
Sprengt kalkun
Stekt kalkun
Stekt kalkun med kastanjer
Tequila kalkun
Thanksgivingkalkun
Urtestekt kalkun
Urtestekt kalkunfilet på julevis