• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kalkunfilet med mynte og couscous

Fugl / Kalkun

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

250 g forkokt couscous
1 rød paprika i tynne strimler
1 ss rosiner
2,5 dl kokende grønnsakbuljong
4 skiver kalkunfilet à ca 150 g
salt
pepper
2 ss olivenolje
2 hvitløkfedd
3 ss hakket frisk mynte
en håndfull ristede mandelflak
saften av 1 sitron

Bruksanvisning

Ha couscousen i en bolle og rør inn paprikastrimlene og rosiner. Hell på den kokende buljongen og la det stå i 5 minutter – cocuscousen vil suge opp all buljongen.

Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm olivenoljen i en stor stekepanne og ha i de hele hvitløkfeddene. Stek dem på svak varme i 30 sekunder og legg så i kjøttet. Stek kalkunfiletene i 4-5 minutter på hver side til de er pent brune og akkurat gjennomstekt. Ta dem ut av pannen og kast hvitløkene. Strø hakket mynte på kjøttet.

Rør couscousen luftig med en skje. Bland inn ristede mandelflak og smak til med salt og pepper.

Fordel couscousen på tallerkener med kjøttstykket på toppen.

Varm sitronsaften i stekepannen sammen med stekesjyen. La det boble en kort stund før du heller sjyen over hver porsjon.

Fugl / Kalkun


Sum Oppskrifter 45 funnet


Appelsinglasert kalkun

Appelsinglaserte kalkunlår med appelsinsaus

Farsert kalkun

Farsert kalkunbryst i fløtesaus med sherry

Fersk kalkunfilèt med eplesaus og frukt

Giblet gravy (kalkunsaus)

Grillet kalkun

Grillet kalkunbryst med pølser

Grillet kalkunsnitsel med salvie

Helstekt kalkun med kirsebærstuffing og portvinssaus

Helstekt kalkun med valnøttstuffing og fløtesaus

Helstekt kalkunbryst med hvitvinsdampende neper

Honningglasert og urtefylt kalkun

Hvitløksspekket kalkunlår

Innbakt kalkunbryst

Julekalkun med sviske- og eplefyll

Kalkun med maisbrødfyll

Kalkun med sopp

Kalkun og pasta med urtesaus

Kalkun og sukkererter i wok

Kalkun-kabaret

Kalkunboller

Kalkunburgere med taco-smak

Kalkunfilet med mynte og couscous

Kalkunfilet med rosenkål

Kalkunpasta

Kalkunragu

Kalkunruller i sur-søt saus

Kalkunsalat

Kalkunsalat fra Virginia

Kalkunsaus

Kalkuntaco

Marinert kalkunmedaljong

Meksikansk kalkunburger med tortilla-chips

Mole Poblano De Guajolote

Røkt og gratinert kalkunbryst

Satay kalkunburgere

Sauternesaus til kalkun

Sprengt kalkun

Stekt kalkun

Stekt kalkun med kastanjer

Tequila kalkun

Thanksgivingkalkun

Urtestekt kalkun

Urtestekt kalkunfilet på julevis

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen