• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kalkunruller i sur-søt saus

Fugl / Kalkun

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 tynne kalkunschnitzler 1 dl ananas skåret i små biter 4-5 gulrøtter 4 vårløk maisenna kaldt vann 5 dl klar buljong olivenolje sitronsaft salt nykvernet pepper - kjøttnåler - villris

Bruksanvisning

Skrell gulrøttene. Skjær to av gulrøttene i tynne skiver, resten i lange, tynne stenger. Drypp sitronsaft over gulrotstengene. Legg gulrotskivene i en gryte med 4-5 dl kokende buljong og kok dem i 7-8 minutter. Tilsett ananasbitene og la dem koke med i 5 minutter. Rør maisenna ut i kaldt vann. Rør det i buljongen og krydre med salt og pepper. La sausen koke til den tykner. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Hell blandingen gjennom et dørslag. Hell sausen tilbake i gryten. La gulrotskivene og ananasbitene renne av. Fordel ananas og gulrotskivene på kalkunfiletene. Rull dem sammen og lukk rullene med kjøttnåler. Stek kalkunrullene i olivenolje i en stekepanne og krydre med salt og pepper. Kok villrisen ut fra bruksanvisningen på pakken. Stell vårløken og legg den i kokende vann i ca 2 minutter sammen med gulrotstengene. Hell de lettkokte grønnsakene i et dørslag og la dem renne av. Anrett kalkunrullene på tallerkener med villris, lettkokte gulrotstenger og vårløk. Server den sursøte sausen ved siden av.

Fugl / Kalkun


Sum Oppskrifter 45 funnet


Appelsinglasert kalkun

Appelsinglaserte kalkunlår med appelsinsaus

Farsert kalkun

Farsert kalkunbryst i fløtesaus med sherry

Fersk kalkunfilèt med eplesaus og frukt

Giblet gravy (kalkunsaus)

Grillet kalkun

Grillet kalkunbryst med pølser

Grillet kalkunsnitsel med salvie

Helstekt kalkun med kirsebærstuffing og portvinssaus

Helstekt kalkun med valnøttstuffing og fløtesaus

Helstekt kalkunbryst med hvitvinsdampende neper

Honningglasert og urtefylt kalkun

Hvitløksspekket kalkunlår

Innbakt kalkunbryst

Julekalkun med sviske- og eplefyll

Kalkun med maisbrødfyll

Kalkun med sopp

Kalkun og pasta med urtesaus

Kalkun og sukkererter i wok

Kalkun-kabaret

Kalkunboller

Kalkunburgere med taco-smak

Kalkunfilet med mynte og couscous

Kalkunfilet med rosenkål

Kalkunpasta

Kalkunragu

Kalkunruller i sur-søt saus

Kalkunsalat

Kalkunsalat fra Virginia

Kalkunsaus

Kalkuntaco

Marinert kalkunmedaljong

Meksikansk kalkunburger med tortilla-chips

Mole Poblano De Guajolote

Røkt og gratinert kalkunbryst

Satay kalkunburgere

Sauternesaus til kalkun

Sprengt kalkun

Stekt kalkun

Stekt kalkun med kastanjer

Tequila kalkun

Thanksgivingkalkun

Urtestekt kalkun

Urtestekt kalkunfilet på julevis

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen