• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Hvitvinsmarinert rådyrstek

Kjøtt / Rådyr

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 1/2-2 kg rådyrstek

Marinade:
1 flaske tørr hvitvin, 75 cl
3-4 hvitløkfedd
1 sstor løk i skiver
1/2 purreløk i biter
1liten gulrot i biter
20 knuste hvite pepperkorn
2 smuldrede laurbærblad
persillekvaster

Steking:
salt
pepper
2 ts fransk urtekrydder
2 dl marinade

Bruksanvisning

Fjern alle hinner på steken. Bland alt til marinaden i en bolle og legg i steken. Dekk til bollen og sett den kaldt. Vend steken av og til. Steken bør ligge minst to døgn i marinaden.

Ta opp steken og tørk den godt. Gni den inn med krydder. Sett i et steketermometer. Stek den i ovn på nederste rille ved 175 C i 75 min. Øs over marinade av og til under stekingen. Ta ut kjøttet når termometeret viser 70 C. Pakk steken inn i folie og la den hvile en stund før den skjæres opp.

Server med poteter eller grateng av rotgrønnsaker og salat.

Kjøtt / Rådyr


Sum Oppskrifter 45 funnet


Grillspyd med rådyr og paprika

Hot rådyrgryte med bønner

Hvitløkspekket rådyrrull

Hvitvinsmarinert rådyrstek

Jegerbiff av rådyr

Jegergryte av rådyr

Karbonader av rådyr

Koking av kraft

Kokt rådyrkjøtt med pepperrotsaus

Marengo med rådyr

Marinert rådyrgryte

Orientalsk rådyrgryte med jasminris

Portvinsstekt rådyrsadel

Ripsbraisert rådyr

Rådyr- og pølsegryte

Rådyrbiff i form

Rådyrbuljong

Rådyrgryte

Rådyrgryte med kantareller

Rådyrgryte med kastanjepuré

Rådyrkotelett med ostegratinert broccoli

Rådyrmedaljonger med fløtestuet savoykål

Rådyrmousse med konjakksaus

Rådyrpaté med einerbærsmak

Rådyrragu

Rådyrragu med eple og jordskokker

Rådyrrulade

Rådyrrygg

Rådyrsadel

Rådyrsadel med rosinsaus

Rådyrsadel med solbærgelé

Rådyrsadel med syrlige kirsebær

Rådyrschnitzel

Rådyrstek

Rådyrstek i gryte

Rådyrstek med kål og svartrøtter

Rådyrstek med normannasaus

Rådyrstek med papaya

Rådyrsuppe

Rådyrtrofé

Sautéspyd med rådyr

Soppgratinert rådyrstek

Stekt rådyrsadel

Sviskegryte med rådyr

Tobbens rådyrgryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen