• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Marinert rådyrgryte

Kjøtt / Rådyr

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

500 g benfritt kjøtt av rådyr eller 1,2 kg kjøtt med ben
2 ss margarin
1 ts salt
1 krm pepper
1 ts bakepulver
4 dl avsilt marinade
2 ss tomatpuré
8-10 småløk
1-2 gulrøtter
2 dl créme fraîche

Marinade:
5 dl øl
1 stor løk
4 kryddernelliker
8 hele pepperkorn 10 einerbær
1 ts timian

Bruksanvisning

Skjær kjøttet i biter. Bland ingrediensene til marinaden (skrell og del løken, knus pepper og einerbær). Legg kjøttet i doble plastposer. Hell i marinaden. Knyt igjen posen og la den ligge kjølig. Mariner i ca 1 døgn. Snu posen noen ganger under marineringen. La kjøttet renne av. Ta vare på marinaden.

Varm smør i stekepannen og brun kjøttet. Ha ikke i for mye kjøtt om gangen. Da avkjøles pannen og det blir vanskelig å få jevn bruning. Ha kjøttet over i en gryte. Strø på salt, pepper og paprikapulver.

Tilsett den avsilte marinaden og tomatpuré. La koke i ca 1 time eller til kjøttet er mørt. Skrell småløk og gulrøtter. Del gulrøttene. Ha i løken og gulrøttene og la koke 10-15 minutter til. Rør inn créme fraîche og smak til sausen.

Kjøtt / Rådyr


Sum Oppskrifter 45 funnet


Grillspyd med rådyr og paprika

Hot rådyrgryte med bønner

Hvitløkspekket rådyrrull

Hvitvinsmarinert rådyrstek

Jegerbiff av rådyr

Jegergryte av rådyr

Karbonader av rådyr

Koking av kraft

Kokt rådyrkjøtt med pepperrotsaus

Marengo med rådyr

Marinert rådyrgryte

Orientalsk rådyrgryte med jasminris

Portvinsstekt rådyrsadel

Ripsbraisert rådyr

Rådyr- og pølsegryte

Rådyrbiff i form

Rådyrbuljong

Rådyrgryte

Rådyrgryte med kantareller

Rådyrgryte med kastanjepuré

Rådyrkotelett med ostegratinert broccoli

Rådyrmedaljonger med fløtestuet savoykål

Rådyrmousse med konjakksaus

Rådyrpaté med einerbærsmak

Rådyrragu

Rådyrragu med eple og jordskokker

Rådyrrulade

Rådyrrygg

Rådyrsadel

Rådyrsadel med rosinsaus

Rådyrsadel med solbærgelé

Rådyrsadel med syrlige kirsebær

Rådyrschnitzel

Rådyrstek

Rådyrstek i gryte

Rådyrstek med kål og svartrøtter

Rådyrstek med normannasaus

Rådyrstek med papaya

Rådyrsuppe

Rådyrtrofé

Sautéspyd med rådyr

Soppgratinert rådyrstek

Stekt rådyrsadel

Sviskegryte med rådyr

Tobbens rådyrgryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen