• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Buñuelos

Internasjonale / Mexico

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

225 g hvetemel
1 ts bakepulver
½ ts salt
1 ss farin
1 stort egg, piskes lett
1,5 dl melk
25 g usaltet smør, smeltes
olje til steking
sukker til å strø over
Sirup:
225 g mykt brunt sukker
7,5 dl vann
2,5 cm kanelstang
1 kryddernellik

Bruksanvisning

Lag sirupen først. Ha alle ingrediensene i en kjele. Varm det opp under omrøring til sukkeret er oppløst, la det så småkoke til blandingen er som en tynn sirup. Ta av varmen og fjern krydderet. Hold sirupen varm mens du lager buñuelos.

Sikt melet, bakepulveret og saltet i en bolle. Rør inn sukkeret. Pisk egget og melken godt sammen i en annen bolle. Rør det inn litt av gangen i det tørre, rør så inn det smeltede smøret så det blir en myk deig.

Strø litt mel på bakeunderlaget og ta deigen ut av bollen. Kna den til den er glatt og seig. Del deigen i 18 like store deler som formes til kuler. Trykk kulene til flate skiver, ca 2 cm tykke.

Ha litt mel på skaftet til en treskje og stikk hull i midten av hver buñuelo. Hell ca 5 cm olje i en dyp stekepanne, eller bruk en frityrkoker. Varm opp oljen til 190 C, eller til en tørr brødterning blir brun på 30-60 sekunder.

Stek kakene noen av gangen til de er luftige og gyllenbrune på begge sider. Ta dem ut med en hullsleiv og la dem renne av seg på kjøkkenpapir. Strø sukker over og server med sirupen.

Internasjonale / Mexico


Sum Oppskrifter 40 funnet


Avocado guacomole

Avocado og tomat salat

Avocadosuppe

Brennende rissuppe

Buñuelos

Bønnegryte med kjøtt (Chili con Carne)

Churros

Enchiladas, røde

Fisk i persillesaus

Frijoles

Gresskar med brunt sukker

Grønne limabønner i saus

Kayote salat

Kjøttboller

Klippfisk i mild chili-saus

Kokoskrem

Krabbe med grønn ris

Kylling i grønn mandelsaus

Lammestuing

Mais suppe

Margarita

Meksikansk rekesalat

Meksikansk ris

Mole Poblano De Guajolote

Paprika fylt med bønner

Picadillo

Red Snapper på Varacruz-måten

Reker med saus av gresskarkjerner

Rispudding (Arroz con Leche)

Rompope

Rosella-drikk (Agua de Jamaica)

Salza golf

Seviche

Sjokolade- og maisdrikk (Champurrado)

Squash i skiver (Calabacitas)

Tacos

Tomatsuppe

Tortilla Flutes

Tortillas av hvete

Tortillas av mais

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen