• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kylling i grønn mandelsaus

Internasjonale / Mexico

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1,5 kg kylling, skåret i serveringsstykker
5 dl hønsebuljong
1 hakket løk
1 hakket hvitløkfedd
5 dl frisk koriander, hakkes grovt
1 grønn paprika uten frø, hakkes
275 g hermetiske tomatillos (meksikanske grønne tomater)
100 g malte mandler
2 ss maisolje
salt
friske koriander til pynt
serveres med ris

Bruksanvisning

Ha kyllingbitene i en gryte eller vid kjele. Hell i kraften, kok opp, sett på lokk og kok i ca 45 minutter, til kjøttet er mørt. Sil kraften opp i et måleglass og sett til side.

Ha løk, hvitløk, koriander, grønn paprika, chili, tomatillo med saft og mandler i en hurtigmikser. Kjør til det er en grov mos.

Varm oljen i en stekepanne, ha i mandelblandingen og kok på svak varme i 3-4 minutter. Rør i masen med en treskje. Ha det i gryten sammen med kyllingen.

Mål opp 5 dl kraft, tilsett vann om nødvendig. Ha den i gryten med det andre. Bland lett og la det småkoke til smaken er jevn og kyllingbitene varme. Smak til med salt. Serveres straks, pyntet med koriander og med ris ved siden av.

Internasjonale / Mexico


Sum Oppskrifter 40 funnet


Avocado guacomole

Avocado og tomat salat

Avocadosuppe

Brennende rissuppe

Buñuelos

Bønnegryte med kjøtt (Chili con Carne)

Churros

Enchiladas, røde

Fisk i persillesaus

Frijoles

Gresskar med brunt sukker

Grønne limabønner i saus

Kayote salat

Kjøttboller

Klippfisk i mild chili-saus

Kokoskrem

Krabbe med grønn ris

Kylling i grønn mandelsaus

Lammestuing

Mais suppe

Margarita

Meksikansk rekesalat

Meksikansk ris

Mole Poblano De Guajolote

Paprika fylt med bønner

Picadillo

Red Snapper på Varacruz-måten

Reker med saus av gresskarkjerner

Rispudding (Arroz con Leche)

Rompope

Rosella-drikk (Agua de Jamaica)

Salza golf

Seviche

Sjokolade- og maisdrikk (Champurrado)

Squash i skiver (Calabacitas)

Tacos

Tomatsuppe

Tortilla Flutes

Tortillas av hvete

Tortillas av mais

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen