• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Gresskar med brunt sukker

Internasjonale / Mexico

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

900 g gresskar skåret i båter
350 g mykt brunt sukker
1,5 dl vann
naturell yoghurt
brunt sukker

Bruksanvisning

Ta ut gresskarkjernene. Legg båtene fast sammen i en tykkbunnet gryte. Fordel sukkeret i gresskarbåtene. Pakk det hardt der frøene satt.

Hell vannet forsiktig i gryten, så mye at det dekker bunnen, for å forhindre at gresskaret brenner seg. Pass på så vannet ikke vasker bort sukkeret.

Legg på lokk og damp over svak varme. Sjekk ofte at vannet ikke koker bort. La det dampe til gresskaret er mørt og sukkeret er smeltet i vannet til en saus.

Med en hullsleiv tar du opp gresskaret og legger det på et serveringsfat. Hell sukkerlaken fra gryten over og server straks med naturell yoghurt, gjerne søtet med litt brunt sukker.

Internasjonale / Mexico


Sum Oppskrifter 40 funnet


Avocado guacomole

Avocado og tomat salat

Avocadosuppe

Brennende rissuppe

Buñuelos

Bønnegryte med kjøtt (Chili con Carne)

Churros

Enchiladas, røde

Fisk i persillesaus

Frijoles

Gresskar med brunt sukker

Grønne limabønner i saus

Kayote salat

Kjøttboller

Klippfisk i mild chili-saus

Kokoskrem

Krabbe med grønn ris

Kylling i grønn mandelsaus

Lammestuing

Mais suppe

Margarita

Meksikansk rekesalat

Meksikansk ris

Mole Poblano De Guajolote

Paprika fylt med bønner

Picadillo

Red Snapper på Varacruz-måten

Reker med saus av gresskarkjerner

Rispudding (Arroz con Leche)

Rompope

Rosella-drikk (Agua de Jamaica)

Salza golf

Seviche

Sjokolade- og maisdrikk (Champurrado)

Squash i skiver (Calabacitas)

Tacos

Tomatsuppe

Tortilla Flutes

Tortillas av hvete

Tortillas av mais

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen