• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Tortilla Flutes

Internasjonale / Mexico

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

24 nylagde ustekte hvete-tortillas (se egen oppskrift)
2 tomater, flådde, uten frø og hakket
1 liten hakket løk
1 hakket hvitløkfedd
2-3 ss maisolje
2 nystekte kyllingbryst uten skinn, i strimler
salt
reddiker i skiver
fylte grønne oliven

Bruksanvisning

(ca 12 Flutes)

Legg de ustekte tortillaene to og to sammen, slik at tortillaen til høyre overlapper den andre med 5 cm.

Kjør tomatene, løken og hvitløken til mos i hurtigmikser. Smak til med salt. Varm 1 ss av maisoljen i en stekepanne og la tomatmosen småkoke i noen minutter under omrøring. Ta av varmen og rør i det strimlede kyllingkjøttet. Bland godt.

Legg omtrent 2 ss av kylling-blandingen på hvert par tortillas, rull sammen til flutes og fest med tannpirker.

Varm litt olje i en stekepanne som er stor nok til at tortillaene får god plass. Hvis det er mulig, steker du flere på en gang, men ikke ha for mange i pannen. Stek til de er lysebrune over det hele. Tilsett mer olje om nødvendig.

La de stekte tortillaene renne av seg på kjøkkenpapir, og hold dem varme. Når de skal serveres, legges de på fat, og serveres sammen med reddiker og oliven.

Internasjonale / Mexico


Sum Oppskrifter 40 funnet


Avocado guacomole

Avocado og tomat salat

Avocadosuppe

Brennende rissuppe

Buñuelos

Bønnegryte med kjøtt (Chili con Carne)

Churros

Enchiladas, røde

Fisk i persillesaus

Frijoles

Gresskar med brunt sukker

Grønne limabønner i saus

Kayote salat

Kjøttboller

Klippfisk i mild chili-saus

Kokoskrem

Krabbe med grønn ris

Kylling i grønn mandelsaus

Lammestuing

Mais suppe

Margarita

Meksikansk rekesalat

Meksikansk ris

Mole Poblano De Guajolote

Paprika fylt med bønner

Picadillo

Red Snapper på Varacruz-måten

Reker med saus av gresskarkjerner

Rispudding (Arroz con Leche)

Rompope

Rosella-drikk (Agua de Jamaica)

Salza golf

Seviche

Sjokolade- og maisdrikk (Champurrado)

Squash i skiver (Calabacitas)

Tacos

Tomatsuppe

Tortilla Flutes

Tortillas av hvete

Tortillas av mais

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen