• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Frijoles

Internasjonale / Mexico

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

350 g tørkede røde kidneybønner, pintobønner eller svarte haricot-bønner, skylles
2 finhakkede løk
2 hakkede hvitløkfedd
1 laurbærblad
1 serrano-chili (små,friske grønne chili)
2 ss maisolje
2 tomater, flådde uten frø og hakket
salt
stilker av frisk laurbær til pynt

Bruksanvisning

Ha bønnene i en kjele og fyll på vann så det står ca 2,5 cm over bønnene.

Tilsett halvparten av løken, halvparten av hvitløken, laurbærbladet og chilien. Kok opp og la det fosskoke i ca 10 minutter. Ha bønnene og væsken over i en leirgryte eller en stor kjele, sett på lokk og la det småkoke over svak varme i 30 minutter. Tilsett kokende vann hvis blandingen blir tørr.

Når bønnene begynner å rynke seg, tilsetter du 1 ss av maisoljen og lar det koke i 30 minutter til, eller til bønnene er møre. Smak til med salt og kok i 30 minutter til, uten å tilsette mer vann.

Ta bønnene av varmen. Varm resten av oljen i en liten stekepanne og stek resten av løken og hvitløken til løken er myk. Tilsett tomatene og la det småkoke noen minutter til.

Ta 3 ss av bønnene fra kjelen og ha det i tomatblandingen. Mos det. Rør denne blandingen inn i bønnene for å tykne sausen. La det om nødvendig koke til alt er gjennomvarmt. Server bønnene i små boller, pyntet med stilker av friske laurbær.

Internasjonale / Mexico


Sum Oppskrifter 40 funnet


Avocado guacomole

Avocado og tomat salat

Avocadosuppe

Brennende rissuppe

Buñuelos

Bønnegryte med kjøtt (Chili con Carne)

Churros

Enchiladas, røde

Fisk i persillesaus

Frijoles

Gresskar med brunt sukker

Grønne limabønner i saus

Kayote salat

Kjøttboller

Klippfisk i mild chili-saus

Kokoskrem

Krabbe med grønn ris

Kylling i grønn mandelsaus

Lammestuing

Mais suppe

Margarita

Meksikansk rekesalat

Meksikansk ris

Mole Poblano De Guajolote

Paprika fylt med bønner

Picadillo

Red Snapper på Varacruz-måten

Reker med saus av gresskarkjerner

Rispudding (Arroz con Leche)

Rompope

Rosella-drikk (Agua de Jamaica)

Salza golf

Seviche

Sjokolade- og maisdrikk (Champurrado)

Squash i skiver (Calabacitas)

Tacos

Tomatsuppe

Tortilla Flutes

Tortillas av hvete

Tortillas av mais

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen