• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Red Snapper på Varacruz-måten

Internasjonale / Mexico

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 store fileter av red snapper, evt. uer
2 ss friskpresset lime- eller sitronsaft
1,2 dl olivenolje
1 finhakket løk
2 hakkede hvitløkfedd
675 g tomater, flådd og hakket
1 laurbærblad, pluss noen stiler til pynt
1 ts tørket oregano
2 ss store kapers, pluss evnt noe til pynt
16 grønne oliven uten stil, delt i to
2 hermetiske jalapeño-chili uten frø, skåret i strimler
smør til steking
3 skiver fast hvitt brød, skåret i trekanter
salt
nykvernet svart pepper

Bruksanvisning

Legg fiskefiletene i ett lag i en lav form. Krydre med salt og pepper, drypp over lime- eller sitronsaften og sett til side.

Varm oljen i en stor stekepanne og stek løken og hvitløken til løken er myk. Tilsett tomatene og la småkoke ca 10 minutter, til blandingen er tykk og smakfull. Rør av og til så den ikke setter seg fast i bunnen av pannen.

Rør inn laurbærbladet, oregano, kapers, oliven og jalapeño. Legg i fisken og kok på meget svak varme i ca 10 minutter, eller til fisken er mør.

Mens fisken damper, varmer du smøret i en liten stekepanne og steker brødtrekantene til de er gyllenbrune på begge sider.

Legg fisken på et oppvarmet fat, hell sausen over og dander det stekte brødet rundt. Pynt med laurbærblader og server gjerne med ekstra kapers.

Internasjonale / Mexico


Sum Oppskrifter 40 funnet


Avocado guacomole

Avocado og tomat salat

Avocadosuppe

Brennende rissuppe

Buñuelos

Bønnegryte med kjøtt (Chili con Carne)

Churros

Enchiladas, røde

Fisk i persillesaus

Frijoles

Gresskar med brunt sukker

Grønne limabønner i saus

Kayote salat

Kjøttboller

Klippfisk i mild chili-saus

Kokoskrem

Krabbe med grønn ris

Kylling i grønn mandelsaus

Lammestuing

Mais suppe

Margarita

Meksikansk rekesalat

Meksikansk ris

Mole Poblano De Guajolote

Paprika fylt med bønner

Picadillo

Red Snapper på Varacruz-måten

Reker med saus av gresskarkjerner

Rispudding (Arroz con Leche)

Rompope

Rosella-drikk (Agua de Jamaica)

Salza golf

Seviche

Sjokolade- og maisdrikk (Champurrado)

Squash i skiver (Calabacitas)

Tacos

Tomatsuppe

Tortilla Flutes

Tortillas av hvete

Tortillas av mais

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen