• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Seviche

Internasjonale / Mexico

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

450 g makrellfileter, skåret i 1 x 1 cm biter
3,5 dl nypresset lime- eller sitronsaft
225 g tomater, hakkes
1 liten finhakket løk
2 hermetiske jalapeño-chili, skylles og hakkes
4 ss olivenolje
2 ts tørket oregano
2 ss hakket frisk koriander
salt
nykvernet svart pepper
sitronbåter og frisk koriander til pynt
fylte grønne oliven serveres ved siden av

Bruksanvisning

Legg fisken i en glassform og hell sitronsaften over. Pass på at fisken er helt dekket. Dekk til og sett kjølig i 6 timer. Snu dem en gang, da vil fisken være hvitaktig og ugjennomsiktig etter marineringen i saften.

Når fisken er hvitaktig, løfter du den ut av saften og legger den til side. Ta vare på saften.

Bland tomater, løk, chili, olivenolje, oregano og koriander i en bolle. Smak til med salt og pepper, og ha i saften makrellen lå i. Bland godt og hell over fisken.

Legg lokk på formen og sett den i kjøleskap ca 1 time, så smaken kommer frem. Seviche skal ikke serveres alt for kald. La den stå i romtemperatur i 15 minutter før servering. Pynt denne meksikanske småretten med sitronbåter og korianderstilker, og server sammen med fylte grønne oliven overstrødd med hakket koriander.

Internasjonale / Mexico


Sum Oppskrifter 40 funnet


Avocado guacomole

Avocado og tomat salat

Avocadosuppe

Brennende rissuppe

Buñuelos

Bønnegryte med kjøtt (Chili con Carne)

Churros

Enchiladas, røde

Fisk i persillesaus

Frijoles

Gresskar med brunt sukker

Grønne limabønner i saus

Kayote salat

Kjøttboller

Klippfisk i mild chili-saus

Kokoskrem

Krabbe med grønn ris

Kylling i grønn mandelsaus

Lammestuing

Mais suppe

Margarita

Meksikansk rekesalat

Meksikansk ris

Mole Poblano De Guajolote

Paprika fylt med bønner

Picadillo

Red Snapper på Varacruz-måten

Reker med saus av gresskarkjerner

Rispudding (Arroz con Leche)

Rompope

Rosella-drikk (Agua de Jamaica)

Salza golf

Seviche

Sjokolade- og maisdrikk (Champurrado)

Squash i skiver (Calabacitas)

Tacos

Tomatsuppe

Tortilla Flutes

Tortillas av hvete

Tortillas av mais

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen