• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Klippfisk i mild chili-saus

Internasjonale / Mexico

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

900 g klippfisk
6 tørkede oncho-chili
1 haket løk
½ ts tørket oregano
½ ts malt koriander
1 serrano-chili uten frø, hakket
3 ss maisolje
7,5 dl fiske- eller hønsebuljong
1 frisk grønn chili i skiver, til pynt

Bruksanvisning

Legg klippfisken i bløt i flere timer, kanskje over natten, avhengig av hvor hard og salt den er. Skift vann et par ganger så den ikke blir så salt.

Hell vannet av fisken og legg den i en kjele. Ha i vann så det dekker fisken. Kok opp og la småkoke i 15 minutter til den er mør. Hell av og ta vare på kraften. Fjern alt skinn og ben fra fisken og skjær den i 4 x 4 cm store biter.

Fjern stilkene og frøene fra ancho-chiliene. Riv belgene i biter, ha dem i en bolle med varmt vann og la dem ligge i bløt til de er myke.

Hell vannet av chiliene og ha de i en hurtigmikser sammen med løk, oregano, koriander og serrano-chili. Kjør til mos.

Varm olje i en stekepanne og kok mosen under omrøring i ca 5 minutter. Rør inn fiske- eller hønsebuljongen og la det småkoke i 3-4 minutter.

Ha i fisken og la det småkoke noen minutter til, så fisken blir varm og smaken blander seg med sausen. Server pyntet med grønn chili i skiver.

Internasjonale / Mexico


Sum Oppskrifter 40 funnet


Avocado guacomole

Avocado og tomat salat

Avocadosuppe

Brennende rissuppe

Buñuelos

Bønnegryte med kjøtt (Chili con Carne)

Churros

Enchiladas, røde

Fisk i persillesaus

Frijoles

Gresskar med brunt sukker

Grønne limabønner i saus

Kayote salat

Kjøttboller

Klippfisk i mild chili-saus

Kokoskrem

Krabbe med grønn ris

Kylling i grønn mandelsaus

Lammestuing

Mais suppe

Margarita

Meksikansk rekesalat

Meksikansk ris

Mole Poblano De Guajolote

Paprika fylt med bønner

Picadillo

Red Snapper på Varacruz-måten

Reker med saus av gresskarkjerner

Rispudding (Arroz con Leche)

Rompope

Rosella-drikk (Agua de Jamaica)

Salza golf

Seviche

Sjokolade- og maisdrikk (Champurrado)

Squash i skiver (Calabacitas)

Tacos

Tomatsuppe

Tortilla Flutes

Tortillas av hvete

Tortillas av mais

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen