• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Egg og kikertstuing

Tilbehør / Stuing

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

8 hardkokte egg
2 bokser forhåndskokte kikerter
1 stor løk
1 fedd hvitløk
4 tomater
2 chili eller 1 ts chilipulver
1 ts gurkemeie
2 ts garam masala
2 ts malt koriander
1 dl kefir
4 dl vann
litt frisk koriander

Bruksanvisning

Hakk løken mellomgrovt og fres den lett i litt olje til den mykner noe.

Skjær et lite kryss i toppen av tomatene og legg dem i kokende vann noen få sekunder, ta dem opp og avkjøl raskt i kaldt vann. Del dem i to og fjern alt av frø og væske. Skjær tomatkjøttet i terninger. Finhakk hvitløken.

Ha alt dette i en kjele sammen med løken, samt chili og koriander. La det frese et minutt under omrøring. Hell på kefiren og halvparten av vannet. La det koke inn ca 20 minutter. Pass på at det ikke tørrkokes.

Ha i kikertene og garam masala, samt resten av vannet og la det koke videre i 10 minutter, uten at kikertene går i stykker. Bland inn litt hakket koriander.

Kok eggene harde i så vidt boblende vann, skjær dem i båter og bland forsiktig sammen med den lunkne kikertsalaten.

Tilbehør / Stuing


Sum Oppskrifter 56 funnet


Aspargesstuing

Biffstuing

Blomkålstuing

Blåskjellstuing

Bønnestuing

Dillduftende stuing i terteskjell

Egg og kikertstuing

Ertestuing

Ertestuing

Finere grønnsakstuing

Fløtestuet savoykål

Fløtestuet sopp

Gratinert rørsoppstuing

Grønnsakragu

Grønnsakstuing

Grønnsakstuing med spissmorkler

Gulrotstuing

Hummerstuing

Hurtigstuede poteter

Irsk stuing

Karristuet tunfisk

Karristuing

Kikertstuing som i Libanon

Kjøttstuing

Krabbestuing

Krepsehalestuing

Kålrotstuing

Kålstuing

Lammestuing

Leverstuing med ris

Locro - Sør-Amerikansk maisstuing

Makaronistuing

Meksikansk lamme-stuing

Mongolsk lammestuing

Nepestuing

Nyrestuing med ris

Paprikastuing

Persillerotstuing

Portugisisk kjøttstuing med løk

Potetstuing

Purrestuing

Rekestuing

Råstuede poteter

Saus til stuing

Sellerirotstuing

Sjampinjongstuing med bacon

Skalldyrstuing

Sopp- og purrestuing

Soppstuing

Sopptartaletter

Stuede morkler

Stuede sommergrønnsaker

Stuet reinsdyrtunge i butterdeig

Stuing med skalldyr og hvitløk

Torskestuing

Traktkantarellstuing

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen