• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Stuede sommergrønnsaker

Tilbehør / Stuing

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 store auberginer, ca 750 g til sammen salt nymalt pepper 1 ¾ dl olivenolje 2 store løk, hakket 500 g paprika, blanding av røde og grønne, uten frø, hakket 75 g hvetemel 1 kg tomater, uten skinn og frø, i terninger 1 ts tørket oregano 2 ss pinjekjerner, ristet

Bruksanvisning

Skrell auberginene og skjær dem i skiver på 4 cm. Legg bitene i et dørslag, dryss salt mellom lagene og la dem ligge og renne av i 1 time. Varm ½ dl av oljen i en stor stekepanne på middels varme. Ha i løk og stek i 8-10 minutter, til den er myk. Ha i paprika og stek videre i 5 minutter, til den er myk. Skyll auberginestykkene og tørk dem med kjøkkenpapir. Ha mel på en tallerken. Varm resten av oljen i en annen, stor stekepanne på sterk varme. Dypp auberginestykkene i mel og rist av det overflødige. Legg dem i små porsjoner i den varme oljen og stek dem i 5-8 minutter, til de er gylne. Snu dem etter behov. Ta dem opp med hullsleiv. Legg auberginestykkene i en bolle og dryss pinjekjerner over. Server retten varm eller ved romtemperatur.

Tilbehør / Stuing


Sum Oppskrifter 56 funnet


Aspargesstuing

Biffstuing

Blomkålstuing

Blåskjellstuing

Bønnestuing

Dillduftende stuing i terteskjell

Egg og kikertstuing

Ertestuing

Ertestuing

Finere grønnsakstuing

Fløtestuet savoykål

Fløtestuet sopp

Gratinert rørsoppstuing

Grønnsakragu

Grønnsakstuing

Grønnsakstuing med spissmorkler

Gulrotstuing

Hummerstuing

Hurtigstuede poteter

Irsk stuing

Karristuet tunfisk

Karristuing

Kikertstuing som i Libanon

Kjøttstuing

Krabbestuing

Krepsehalestuing

Kålrotstuing

Kålstuing

Lammestuing

Leverstuing med ris

Locro - Sør-Amerikansk maisstuing

Makaronistuing

Meksikansk lamme-stuing

Mongolsk lammestuing

Nepestuing

Nyrestuing med ris

Paprikastuing

Persillerotstuing

Portugisisk kjøttstuing med løk

Potetstuing

Purrestuing

Rekestuing

Råstuede poteter

Saus til stuing

Sellerirotstuing

Sjampinjongstuing med bacon

Skalldyrstuing

Sopp- og purrestuing

Soppstuing

Sopptartaletter

Stuede morkler

Stuede sommergrønnsaker

Stuet reinsdyrtunge i butterdeig

Stuing med skalldyr og hvitløk

Torskestuing

Traktkantarellstuing

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen